حجت الاسلام والمسلمین محتشمی پور دارفانی را وداع گفت

حجت‌الاسلام و المسلمین سید علی‌ اکبر محتشمی‌ پور وزیر پیشین کشور صبح امروز دوشنبه بر اثر ابتلا به کرونا درگذشت.

سید علی‌اکبر محتشمی‌پور

به گزارش خبرگزاری موج، حجت‌الاسلام و المسلمین سید علی‌ اکبر محتشمی‌ پور وزیر پیشین کشور و عضو مجمع روحانیون مبارز بر اثر ابتلا به کرونا صبح امروز دوشنبه در ۷۵ سالگی در بیمارستان خاتم‌الانبیا درگذشت.

متن اطلاعیه دفتر وی بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

‎ «یا أَیَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّهُ ارْجِعِی إِلی رَبِّکِ راضِیَهً مَرْضِیَّهً فَادْخُلِی فِی عِبادِی وَ ادْخُلِی جَنَّتِی»

روح بزرگِ مبارز شجاع، جانباز انقلاب اسلامی، یاور و شاگرد همیشگی امام راحل و خادم و عاشق اهل بیت عصمت و طهارت علیهم‌السلام *سیدعلی‌اکبر محتشمی‌پور* مقارن با سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) به خدا پیوست.

او که عمر خویش را سراسر در راه اعتلای اسلام و انقلاب، آزادی قدس شریف و دفاع از مظلومین وقف کرده و از بنیانگذاران حزب‌الله لبنان بود، در این راه از اهدای جسم و جان خویش هیچگاه دریغ نکرد، آنچنان که در انفجار تروریستی سال ١٣۶٢ به عاملیت نیرو‌های رژیم اشغالگر قدس تا مرز شهادت پیش رفت؛ وی همواره مغضوب مستکبران سفاک و محبوب مظلومان و مومنین قرار داشت. طی ده سال آخر عمر پربار خویش، در جوار بارگاه نورانی حضرت امیرالمومنین علی بن ابیطالب (ع) سکنی گزید و اکنون میهمان وجود مقدس ائمه معصومین علیهم‌السلام خواهد بود. (ان شاءالله)

عروج ملکوتی این بزرگ‌مرد را به همه مجاهدین راه حق، مومنین و محبین تسلیت عرض کرده و از پیشگاه حضرت باری‌تعالی تعجیل در فرج موعود آل محمد (ص) را خواستاریم. باشد که با ظهور آن حضرت تسکین حقیقی بر درد‌ها و آلام مظلومین عالم قرار گیرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه