سرخط خبرها
  • عراقچی: از زمین فوتبال تا میز مذاکره هدف دفاع از عزت و افتخار مردمان عزیزمان است
  • تیم ملی فوتبال یران بالاتر از عربستان در آسیا قرارگرفت
  • برگزاری آزمون ورودی مدارس نمونه‌ ممنوع شد
  • وزیر خارجه بریتانیا خواستار کناره‌گیری استارمر از قدرت شد
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد

فرمانده مرزبانی خوزستان خبر داد؛

توقیف ۲ فروند شناور تجاری در سواحل خوزستان

فرمانده مرزبانی خوزستان از توقیف دو فروند شناور تجاری در سواحل خوزستان و کشف کالای خانگی قاچاق خبر داد.

سردار لطفعلی پاک باز

به گزارش خبرگزاری موج، سردار لطفعلی پاک‌باز اظهار کرد: مرزبانان پایگاه دریابانی ماهشهر در راستای مبارزه با قاچاق کالا و ارز و حمایت از تولید داخلی، روز گذشته در هنگام کنترل شناورهای عبوری در سواحل خلیج‌فارس به دو فروند شناور تجاری حامل کالای قاچاق را که از کشورهای حوزه خلیج‌فارس به مقصد بنادر خوزستان در حرکت بودند، مظنون شدند و آنها را متوقف کردند.

وی افزود: مأموران در بازرسی دقیق از شناورهای توقیف شده ۵۰ دستگاه کولر اسپلیت، ۱۵ دستگاه ماشین لباسشویی و ۱۵ دستگاه یخچال‌فریزر دوقلو را که به صورت قاچاق و با هدف عرضه در بازار داخلی کشور بارگیری شده بود، کشف کردند.

فرمانده مرزبانی خوزستان از دستگیری دو ناخدای شناورهای مذکور به اتهام حمل بار قاچاق خبر داد و تصریح کرد: کارشناسان ارزش ریالی کالاهای مکشوفه را بیش از ۲۰ میلیارد ریال برآورد کرده‌اند که پس از تشکیل پرونده مقدماتی به همراه متهم تحویل مراجع قانونی شدند.

سردار پاک‌باز عنوان کرد: مجموعه مرزبانی خوزستان با ایجاد تعامل سازنده با نهادهای امنیتی و انتظامی، ادارات و سازمان‌های دولتی و مرزنشینان تمام تلاش خود را در راستای مبازره با پدیده قاچاق، ایجاد و استمرار امنیت پایدار و پاسداری از قلمرو سرزمینی ایران اسلامی در جنوب غرب کشور به کار گرفته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه