سرخط خبرها
  • ۱۷۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی وارد مدار شد
  • احتمال بارش های شدید پاییزی؛ تهران در معرض خطر سیلاب های ناگهانی
  • ممنوعیت صدور چک رمزدار از ۷ مهرماه ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
  • وزارت نفت: با افزایش ذخایر سوخت مایع نیروگاه‌ها، برای فصل سرد آمادگی داریم
  • آمریکا هواپیما‌های ۸۰ ساله را از قبرستان بیرون می‌آورد
  • سرپرست وزارت دفاع: دکترین دفاعی ایران تغییر کرده است
  • وزارت بهداشت: آمادگی نظام سلامت برای مقابله با کرونا
  • پزشکیان صدای صلابت ملت شجاع ایران بود
  • ازبکستان ۳ - ۱ ایران/ افتضاح فوتبال پیر و جوان ندارد از ناگویا تا فرغانه
  • وزیر نیرو: ذخایر نیروگاهی در وضعیت خوبی است
  • وزیر راه: سکونتگاه غیررسمی نداریم/ یک گام تا پایان حاشیه‌نشینی
  • پرچم جمهوری اسلامی ایران و پرچم حرم مطهر رضوی به سرپرست معنوی کاروان ایران اهدا شد

مازنی در گفتگو با موج:

شورای نگهبان و دولت به جای پاسخگویی به توئیت‌های یکدیگر جلوی مفاسد واقعی را بگیرند

نماینده مردم تهران گفت: شورای نگهبان و دولت به جای پاسخگویی به توئیت‌های یکدیگر جلوی مفاسد واقعی را بگیرند.

حجت الاسلام والمسلمین احمد مازنی

حجت‌الاسلام احمد مازنی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج، با اشاره به برگزاری انتخابات سالم ،  اظهار داشت: شورای نگهبان و دولت به جای پاسخگویی به توئیت‌های یکدیگر، مفاسد واقعی مانند تخلف‌های مالی در حوزه انتخابات را شناسایی کرده و جلوی آن را بگیرند و این مراقبت را در طول انتخابات هم داشته باشند.

وی ادامه داد: باید در انتخابات بیشتر از محاسن و برنامه‌های خود بگوییم و کمتر به تخریب روی بیاوریم و تعهد اخلاقی نسبت به فضای انتخابات داشته باشیم.

نماینده مردم تهران در مجلس گفت:  نقد منصفانه، عادلانه و مستدل را راه دیگری برای تنویر افکار عمومی است، لذا برخی کاندیداها بیش از تبلیغ تخریب می‌کنند،  کسی که تبلیغ خود را در تخریب دیگران ببیند، قطعاً دیگران را هم ترغیب به ورود در این فضا کرده و متأسفانه این مسئله‌ای است که از هم اینک آغاز شده است.

مازنی در پایان خاطرنشان کرد: در جلسات شورای گفتگوی ملی همه بر اجرای مرّ قانون و حرکت در راستای منافع ملی تأکید کردیم و اگر این مهم اتفاق بیفتد انتخابات خوبی خواهیم داشت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه