سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

سخنگوی دولت:

پمپئو خیلی مشتاق به حرف زدن است با مرضیه هاشمی حرف بزند

سخنگوی دولت گفت: پمپئو اگر خیلی مشتاق حرف زدن است، می تواند با مرضیه هاشمی خبرنگار ما حرف هایش را بزند.

نشست+خبری+علی+ربیعی+سخنگوی+دولت

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری موج، علی ربیعی امروز در نشست خبری هفتگی خود در پاسخ به سوالی درباره اظهارات جدید مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا مبنی بر اینکه می خواهد مانند ظریف به تهران سفر کرده و مانند وزیر امور خارجه کشورمان آزادانه با رسانه های ایرانی گفتگو کند، گفت: این اظهارات نشان می دهد که منطق ظریف در گفتگو با رسانه های آمریکایی تاثیرگذار بوده و آمریکایی ها نتوانستند با محدودسازی ظریف و کروکی کشیدن برای تردد وی، مانع از انتقال پیام و منطق جمهوری اسلامی به افکار عمومی شوند.

وی افزود: اگر پمپئو مشتاق حرف زدن است می تواند با خانم مرضیه هاشمی خبرنگار ایرانی مصاحبه کند و هر چیزی که می خواهد را بیان کند. ما از شنیدن حرف ها گریزان نیستیم.

سخنگوی دولت تصریح کرد: رفتار آمریکایی ها با خبرنگاران ایرانی در آنجا مشخص است. آنها رفتاری توهین آمیز با خبرنگاران دارند و این رفتارها به نوعی بی احترامی به رسانه ها و گفتگو است. افکار عمومی جهان این رفتارها را می بینند و قضاوت می کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه