سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

عضو کمیسیون فرهنگی خبر داد

پخش ترانه مبتذل در مدارس، وزیر آموزش و پرورش را به مجلس احضار کرد

عضو کمیسیون فرهنگی از احضار وزیر آموزش و پرورش به مجلس به واسطه پخش ترانه های مبتذل در برخی از مدارس خبر داد.

نواختن زنگ انقلاب/سيدمحمد بطحایی وزير آموزش و پرورش

سیداحسان قاضی زاده هاشمی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری موج، اظهار داشت: متاسفانه به دلیل پخش یک ترانه مبتذل در برخی از مدارس کشور، آنهم به بهانه روز معلم و در سالگرد شهادت استاد مطهری، هجمه های زیادی از سوی ضد انقلاب به جمهوری اسلامی شده است.

وی افزود: اگر یک و یا چند مدرسه این ترانه را به بهانه روز معلم و شادی دانش آموزان پخش می کردند، شاید می شد موضوع را تحمل کرد، اما پخش گسترده ترانه مستهجن فوق که مربوط به یک خواننده خارج نشین است، شائبه هایی را در ذهن ایجاد می کند که شاید این اقدام هماهنگ شده بوده است!

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس تاکید کرد: به همین دلیل وزیر آموزش و پرورش به مجلس احضار شده است و قرار است در جلسه کمیسیون فرهنگی حضور یابد.

قاضی زاده هاشمی گفت: شخصا در جلسه ای که به همین منظور با حضور وزیر آموزش و پرورش در کمیسیون فرهنگی برگزار خواهد شد، از وزیر مربوطه سوال خواهم کرد که به چه علت شاهد این رفتار ضد فرهنگی در مدارس و آنهم به صورت گسترده بودیم و نهادهای فرهنگی و نظارتی آموزش و پرورش چرا سکوت کرده اند؟

وی در پایان گفت: اگر امروز مقابل اینگونه انحرافات ایستادگی نکنیم، در آینده نمی توانیم با هجمه های پیش روی، مقابله کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه