میوه های شب عید زینت بخش بازار شدند

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: توزیع ۳۴۲ تُن میوه ویژه شب عید از امروز در سراسر استان آغاز شد.

بازار میوه و تره‌بار
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

، جواد سلطانی کاظمی با اشاره به آغاز توزیع ۳۴۲ تُن میوه ویژه شب عید از امروز در سراسر استان، گفت: این طرح در راستای تامین نیاز شهروندان و تنظیم بازار شب عید در ۵۱ غرفه در سراسر خوزستان اجرا می‌شود و تا ۳۰ اسفندماه امسال ادامه دارد.

وی افزود: بر اساس مصوبه کمیته راهبری استان، این میزان میوه شامل پرتقال تامسون و سیب زرد و قرمز است که با قیمت مصوب در سطح استان عرضه خواهد شد.

سلطانی کاظمی می‌گوید: قیمت تعیین‌شده برای میوه‌های شب عید در خوزستان، برای هر کیلوگرم پرتقال تامسون ۳۵ هزار تومان و برای هر کیلوگرم سیب زرد و قرمز ۴۶ هزار و ۵۰۰ تومان است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در ادامه با اشاره به تامین ذخایر کافی برای پاسخگویی به تقاضای شهروندان، اضافه کرد: ذخیره مازاد و احتیاطی نیز در نظر گرفته شده تا در صورت استقبال، بین شهرستان‌های مختلف استان توزیع شود.

وی می‌گوید: هدف از اجرای این طرح تنظیم بازار و جلوگیری از نوسانات قیمت در آستانه نوروز است تا شهروندان بتوانند میوه شب عید خود را با نرخ مصوب و کیفیت مناسب تهیه کنند.

سلطانی کاظمی ادامه داد: نظارت بر روند توزیع میوه شب عید توسط بازرسان سازمان جهاد کشاورزی خوزستان انجام خواهد شد تا این طرح به‌صورت عادلانه و بر اساس قیمت مصوب به دست مصرف‌کنندگان برسد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه