خبرگزاری موج گزارش می دهد؛

۲ نکته در مورد توئیت جدید رئیس جمهور آمریکا در رابطه با ایران

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به تازگی در توئیتی خواستار تداوم اغتشاشات در ایران و تقابل مردم با حاکمیت در کشورمان شده و مدعی گشته که کمک آمریکا در راه است. این موضع گیری ترامپ بیش از همه نوعی فرار رو به جلو را در مورد ایران به ذهن متبادر می کند.

ترامپ - رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا
به گزارش خبرنگار بین الملل خبرگزاری موج

، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به تازگی و در ادامه سیاست های خصومت آمیز خود علیه کشورمان در توئیتی خواستار تداوم اغتشاشات در ایران شده و بر تقابل مردم با حاکمیت در کشورمان تاکید کرده است. وی همچنین مدعی شده که معترضان باید نام قاتلان را به ذهن بسپارند و البته که کمک آمریکا نیز در راه است! این قبیل موضع گیری های ترامپ با بازتاب های گسترده ای همراه شده و به نظر می رسد در خوانش آنها باید دو نکته قابل تامل را در ذهن داشت. 

اول اینکه این موضع گیری ترامپ در شرایطی رخ داده که اخیرا شاهد برگزاری راهپیمایی گسترده در بخش های مختلف کشورمان علیه آشوب طلبان بوده ایم و در حقیقت صف معترضان که بحق نسبت به مشکلات اقتصادی اعتراض دارند و آنها که دنبال آشوب و اغتشاش هستند جدا شده است. 

حال در این وضعیت؛ ترامپ که قمار خود در مورد تداوم ناامنی در ایران را باخته یافته سعی دارد هر طور که شده زمینه را برای روحیه دادن به اغتشاشگران فراهم کند و از این رهگذر مانع از شکست زودهنگام یک پروژه ضدایرانی دیگر علیه کشورمان شود. از این رو؛ آنچه ترامپ اخیرا گفته بیش از آنکه از موضع قدرت باشد ناشی از ضعف وی و نوعی فرار رو به جلو قلمداد می شود. 

نکته دوم اینکه ترامپ در شرایطی در توئیتی قابل تامل گفته که در ایران باید نام قاتلان را آشوب طلبان به یاد بسپارند که خود وی در همراهی با تروریست های صهیونیست موجب به شهادت رسیدن دست کم ۱۲۰۰ ایرانی بی‌گناه در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه شده است. حال اینکه یک چنین فردی خود را در جایگاه حامی مردم ایران می بیند حقیقتا عجیب است و از آن طنزهای روزگار است. درست به همین دلایل است که به نظر می رسد موضع گیری اخیر ترامپ در مورد کشورمان بیش از همه نوعی تلاش از ناحیه رئیس جمهور آمریکا جهت تنفس مصنوعی دادن به پروژه ای است که خود زود دچار مرگ زودرس شد! 

البته که آگاهی افکار عمومی در ایران در رابطه با این مسأله از اهمیت زیادی برخوردار است و خود می تواند مقدمه ای برای پیروزی های بزرگتر به نفع کشورمان باشد. آنچه واضح است دشمن روی فریب مردم در ایران حساب باز کرده و البته که تجربیات تاریخی نشان داده خیر بازیگرانی نظیر آمریکا حتی به مردم خودشان هم نمی رسد چه برسد به اینکه بخواهند خیرخواه دیگر ملت ها باشند. 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه