سرخط خبرها
  • در ورزش های ترکیبی ( کمیته بوکس شطرنج ایران) دوره های دانش افزایی تخصصی مربیگری و داوری برگزار کرد
  • وزیر جهاد کشاورزی: استقبال ویژه وزرای کشاورزی بریکس از نسخه ایرانی برنامه امنیت غذایی جهانی
  • دعوت به حضور باشکوه در اجتماع عظیم شیرخوارگان حسینی
  • طلا گرانتر می شود
  • ارائه بیش از ۲۱۰ هزار خدمت پزشکی به حجاج، ۶ فوتی و ۲۸۳ بستری
  • قوه قضائیه: ورودی زندان ها، ۱۱ درصد کاهش یافت
  • سازمان ملل: غزه، خطرناکترین منطقه روی زمین
  • داریو هررا، داور مشهور آرژانتینی به عنوان داور دیدار تیم‌های ملی فوتبال ایران و بلژیک انتخاب شد
  • رامین رضاییان بالاتر از اولیسه در صدر خلاق‌ترین بازیکنان دور اول جام جهانی ۲۰۲۶
  • نیمار از لیست برزیل برای بازی مقابل هائیتی کنار گذاشته شد
  • سنت‌کام از لغو محاصره دریایی ایران خبر داد
  • ترامپ قمارباز: انتظار داریم آتش‌بس کامل در همه جبهه‌ها از جمله لبنان، حزب‌الله و اسرائیل برقرار شود
  • رهبر انقلاب: از این لحظه، ملت سرافراز و این خادم ناچیز، منتظر تحقّق شروط گفته‌شده در تفاهم‌نامه خواهیم بود
  • اتحادیه اروپا از احتمال لغو تحریم‌های هسته‌ای ایران خبر داد
  • زلنسکی پوتین را تهدید کرد: اگر اوکراین بسوزد، مسکو هم خواهد سوخت
  • بانک سینا به رتبه دوم شبکه بانکی در ارزیابی سامانه آرش ارتقا یافت
  • سی‌ان‌ان از تلاش نتانیاهو برای اثرگذاری بر توافق آمریکا و ایران خبر داد
  • پزشکیان: آنچه امروز به ثبت رسید، نتیجه استقامت ملی، عقلانیت سیاسی و دیپلماسی مسئولانه بود
  • ضرب‌الاجل دولت به قایق‌ها برای نصب ردیاب
  • پلیس: مخدوش کردن پلاک حبس دارد

جمعیت ایران به ۸۹ میلیون نفر رسید

کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل متحد در تازه‌ترین گزارش خود جمعیت ایران را ۸۹ میلیون نفر برآورد کرد و از رشد ۰.۷۱درصدی جمعیت کشور در این سال خبر داد که کمتر از متوسط جهانی بوده است.

جمعیت کشور
به گزارش خبرگزاری موج

، کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل (آنکتاد) در جدیدترین گزارش آماری خود اعلام کرد جمعیت جهان در سال میلادی گذشته از ۸ میلیارد نفر گذشته است. متوسط رشد جمعیت جهان در این سال ۰.۸ درصد بوده است.

از اواخر دهه ۱۹۸۰، رشد جمعیت جهان به‌تدریج کاهش یافته است. این کاهش به‌ویژه در طول همه‌گیری کرونا در سال ۲۰۲۰ تشدید شد. در سال ۲۰۲۲ جمعیت در ۴۲ اقتصاد کاهش یافته است از جمله برمودا، چین، آلمان و جامائیکا که همگی در سال ۲۰۲۱ افزایش جمعیت داشتند.

جابه‌جایی جمعیت از اوکراین به کشورهای همسایه باعث شد برخی از اقتصادهای اروپای شرقی سریع‌ترین رشد جمعیت را در سال ۲۰۲۲ داشته باشند. میان قاره‌ها، جمعیت آفریقا سریع‌ترین رشد را دارد و برخی از اقتصادهای آفریقایی نرخ رشد سالانه بالاتر از ۳ درصد را ثبت می‌کنند.

همچنین ۵۷ درصد از کل جمعیت جهان در سال ۲۰۲۲ شهرنشین بوده‌اند و ۵ نفر از هر ۶ نفر در اقتصادهای در حال توسعه ساکن بوده‌اند.

طی ۲۵ سال گذشته جمعیت جهان ۲.۱ میلیارد نفر افزایش داشته که تقریباً همه این رشد مربوط به کشورهای درحال توسعه بوده است.

پیش‌بینی شده است طی ۲۵ سال آینده جمعیت جهان به‌طور متوسط ۱.۶ میلیون نفر افزایش یابد.

بر اساس برآوردهای آنکتاد رشد جمعیت ایران در سال گذشته حتی از متوسط جهانی هم کمتر بوده است. جمعیت ایران در این سال تنها ۰.۷۱ درصد رشد کرده و به ۸۹ میلیون نفر رسیده است. جمعیت ایران طی سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۲ به‌طور متوسط ۰.۹ درصد رشد سالانه داشته است و پیش‌بینی می‌شود طی سال‌های ۲۰۲۲ تا ۲۰۵۰ رشد جعیت ایران تنها ۰.۴ درصد در سال باشد.

با وجود رشد پایین جمعیت، ایران توانسته است موقعیت خود را به‌عنوان هفدهمین کشور پرجمعیت جهان در سال ۲۰۲۲ حفظ کند. چین با جمعیت یک میلیارد و ۴۲۶ میلیون نفری پرجمعیت‌ترین کشور جهان در این سال بوده است. هند با یک میلیارد و ۴۱۷ میلیون نفر و آمریکا با ۳۴۲ میلیون نفر در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند. ویتنام با جمعیت ۹۸ میلیون نفر یک پله بالاتر از ایران و ترکیه با جمعیت ۸۵ میلیون نفری یک پله پایین‌تر از ایران در رده‌بندی پرجمعیت‌ترین کشورهای جهان قرار گرفته‌اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه