سرخط خبرها
  • اصرار زن برای ازدواج به جنایت ختم شد
  • قلعه‌نویی در دوراهی: ماندن در تیم ملی یا پیگیری ۷۰ میلیارد مطالبات
  • میزان سوختگیری با کارت آزاد جایگا‌ه ها در سه استان خوزستان، ایلام، کرمانشاه افزایش یافت
  • تسویه مطالبات فروشگاه‌های کالابرگ تا ۲۵ تیرماه
  • هشدار درمورد ناایمنی هتل استقلال تهران
  • تامین آب پایانه‌های مرزی برای اربعین بدون مشکل انجام می‌شود
  • اصغر خلیلی مدیریت مجموعه تئاتر شهر را بر عهده گرفت
  • مشاهده پلنگ ایرانی کمیاب در منطقه شکار ممنوع لارستان
  • اعزام کاروان ورزش عشایری ایران به مسابقات جهانی
  • ارتش: پاسخ ارتش به تجاوزات احتمالی دشمنان، شدید و کوبنده‌تر خواهد بود
  • راهپیمایی جاماندگان اربعین با شعار باید برخاست برگزار می‌شود
  • وزیر جهادکشاورزی: خرید تضمینی گندم به ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تُن رسید
  • تشریح خدمات ویژه آموزش‌وپرورش به دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر
  • تجلیل از ۴۰ مرشد و ۴۰ مدیر زورخانه در تهران
  • تهدید خاله‌نرگس به اسیدپاشی و شهادت شبیه ماکان
  • همتی: نرخ تورم ماهانه تیرماه تقریباً نصف شد
  • چمران: هشدار ایمنی به بیمارستان ضیائیان/ پیشنهاد ایجاد ۳ ظرفیت جدید آرامستان در تهران
  • باند فروش دینارهای جعلی در آستانه اربعین متلاشی شد
  • استقرار دستگاه صدور آنی کارت هوشمند سوخت در سوسنگرد برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
  • سقوط مرگبار خودروی پژو در جاده آبشار آب‌سفید الیگودرز

لبنان در تفاهم‌نامه‌های آتش‌بس ایران و آمریکا گنجانده شده است

منابع آگاه به روزنامه الاخبار مدعی شدند داده‌های سیاسی حاکی از آن است که جمهوری اسلامی ایران پاسخ نهایی را از ایالات متحده دریافت کرده که مبنی بر گنجاندن لبنان در تفاهم‌نامه‌های مرتبط با پایان جنگ در منطقه است.

ایران و لبنان
به گزارش خبرگزاری موج

، این منابع می‌گویند دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا سه تماس تلفنی با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مورد موضوع لبنان داشته است.

این منابع به روزنامه لبنانی الاخبار گفتند که تفاهم‌نامه پیشنهادی محدود به آتش‌بس نیست، بلکه شامل توقف کامل عملیات نظامی، تعیین جدول زمانی برای خروج اشغالگران از خاک لبنان، توقف عملیات تخریب و آزادی زندانیان است.

در همین راستا، منابع توضیح دادند که در سایه تحولات شتابزده منطقه‌، به‌ویژه مقاومت ایران و افزایش نگرانی‌ها در خصوص توسعه توطئه و طرح و نقشه اسرائیل در منطقه، موضع عربستان در قبال حزب‌الله، اخیرا در مقایسه با دوره‌های قبلی که سختگیرانه بود، واقع گرایانه‌تر شده است.

این منابع همچنین اظهار داشتند که اشاره آمریکایی‌ها به احتمال مداخله سوریه در امور لبنان، بیشتر در حوزه فشارهای سیاسی و رسانه‌ای قرار می‌گیرد تا گزینه‌های عملی قابل اجرا. آن‌ها تاکید کردند که دمشق عدم تمایل خود به مداخله مستقیم در لبنان، و نگاه آن به روابط با بیروت از دریچه هماهنگی رسمی و احترام به حاکمیت را به طرف‌های مربوطه اطلاع داده است.

منابع در پایان تاکید کردند در سایه تلاش‌های بین‌المللی برای ایجاد تفاهماتی که تشدید تنش را محدود و ثبات را در منطقه تثبیت می‌کند، این تحولات، منعکس کننده مرحله حساس منطقه‌ای است که با تغییر مواضع سیاسی در بیش از یک سطح همراه است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه