سرخط خبرها
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر
  • معاملات مسکن در سطح پایینی قرار دارد/۶۰ تا ۷۰ درصد سقف اجاره‌بها رعایت شد
  • ۳۷۵ هزار زن روستایی رایگان بیمه شدند
  • طلای حیاتی در مسابقات بدمینتون سنگال با غلبه بر نماینده هند
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان

چاوش اوغلو:

از ایران بابت کمک در زلزله باز هم تشکر می‌کنم / نشست چهار جانبه ایران، روسیه، سوریه، ترکیه برگزار می‌شود

وزیر خارجه ترکیه در نشست خبری با امیرعبداللهیان از کمک‌های ایران به زلزله‌زدگان تشکر کرد.

مولود چاووش اوغلو وزیر خارجه ترکیه

به گزارش خبرگزاری موج، مولود چاوش اوغلو در نشست خبری مشترک با همتای ایرانی خود گفت: سفر رئیسی به ترکیه به تاخیر افتاد و سفر امیرعبداللهیان به ایران برای هماهنگی در این خصوص بود.

وزیر خارجه ترکیه گفت: از کمکهای ایران در زلزله تشکر می‌کنم؛ پتو، چادر و کمکهای انساندوستانه انجام گرفت که نه تنها از طریق هوا بلکه از طربق زمین نیز انجام گرفت. نه تنها دولت ایران بلکه مردم ایران نیز کمک‌های خود را به نمایندگی‌های ترکیه در ایران دادند. از ایران بابت کمک در زلزله باز هم تشکر می‌کنم.

چاوش اوغلو ادامه داد: ما موضوعات دوجانبه و منطقه‌ای داشتیم. سفر به ایران را برنامه ریزی می‌کنم. جنگ اوکراین یکسال است دوام دارد و خواستار توقف آن هستیم که به برادرم در این خصوص اطلاعات دادم.

وزیر خارجه ترکیه در ادامه نشست خبری به زلزله در سوریه نیز پرداخت و گفت: زلزله در ترکیه ۱۴ میلیون شهروندمان را متاثر کرد و سوری‌ها را نیز متاثر کرد. ما برای ارسال کمک‌های بین‌المللی به سوریه تلاش‌های خود را به کار بردیم و مرز خود را باز کردیم.

وی افزود: تا امروز از مرز ۴۷۵ کانتینر کمک به سوریه رفته و فرودگاه‌های خود را نیز به روی کمک‌های بین‌المللی باز کردیم که به دمشق و حلب رفتند.

چاوش اوغلو ادامه داد از مرزهای مختلف برای کمک به سوری‌ها استفاده می‌کنیم از جمله مرز خود با اقلیم کردستان عراق.

وی تاکید کرد: ترکیه علیرغم زخم های زلزله هر آنچه از دستمان برآمده برای سوری‌ها نیز انجام دادیم. برخی سیاستمداران در ترکیه و خارج اقدام به انتشار اخبار دروغ و نادرست کردند.

وزیر خارجه ترکیه درباره نشست چهار جانبه ایران، روسیه، سوریه، ترکیه گفت: نشست سه جانبه داشتیم و دو ماه پیش نیز در سفر امیرعبداللهیان خواستند که آنها نیز بپیوندند و ما نیز اعلام کردیم هیچ محدودیتی نداریم و به هر کس که بخواهد آری می‌گوییم.

 وی افزود: به روس‌ها هم گفتیم که حضور ایران منعی ندارد. هفته آینده معاونان وزیر خارجه در روسیه خواهند بود و مقدمات دیدار وزرا فراهم می‌شود.

 

بیشتر بخوانید:

داغ ترکیه را داغ ایران می‌دانیم/ صهیونیست‌ها در قفقاز تهدید جدی علیه ثبات در منطقه هستند

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه