سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان

سنتکام هدف قرار گرفتن پایگاه ائتلاف آمریکایی در سوریه را تایید کرد

ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام) حمله به مرکز آمریکایی در میدان گازی کونوکو در شمال شرق سوریه را تأیید و اعلام نمود که مرکز ائتلاف بین المللی در این میدان گازی با دو راکت هدف حمله قرار گرفته است.

سنتکام

به گزارش خبرگزاری موج، ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده امریکا (سنتکام) ضمن اذعان به هدف قرار گرفتن پایگاه ائتلاف آمریکایی در میدان گازی کونوکو در شمال شرق سوریه، اعلام کرد که این حمله ساعت ۹ صبح امروز رخ داده و مرکز ائتلاف بین المللی در این میدان گازی با دو راکت هدف حمله قرار گرفته است.

ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده امریکا تأکید کرد که این حمله هیچ‌گونه خسارت جانی یا مادی در پی نداشت.

در همین رابطه جو بوچینو، سخنگوی سنتکام گفت که این حملات نیروهای ائتلاف بین المللی و شهروندان غیرنظامی را در معرض خطر قرار می دهد و ثبات و امنیت در منطقه را که به سختی برقرار می شود، از بین می برد.

پیشتر منابع خبری اعلام کرده بودند که پایگاه نیروهای امریکایی در شرق سوریه هدف حمله راکتی شدید قرار گرفته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه