سرخط خبرها
  • خرید حمایتی مرغ از ۲۳ شهریور آغاز می شود
  • هدیه شب تولد، راز یک خیانت را فاش کرد
  • آموزش هزار گردان مقاومت ملی جان‌فدا آغاز می‌شود
  • تراکتور در غیاب بیرانوند به دنبال انتقام از تیم اماراتی
  • وضعیت خوب دریاچه ارومیه نسبت به سال گذشته؛ حجم آب ۸.۶ برابر سال گذشته شد
  • تمهیدات ویژه پلیس راهور و راهداری برای سفر‌های پایانی تابستان
  • پیگیری سرنوشت ۳ خلبان ایرانی از مسیر دوحه/ قطر قول مساعدت داد
  • فرایند صدور ویزای الکترونیکی حج ۱۴۰۶ کلید خورد
  • آغاز فاز اجرایی ساماندهی نیروهای شرکتی؛ ثبت اطلاعات برای پرداخت حقوق الزامی شد
  • توقیف ۲۴۰ مورد از اموال خائنان به وطن/ حساب‌های ۱۸۲ نفر مسدود شد

رژیم صهیونیستی:

نیازی به تحقیقات لاهه نیست خودمان تحقیق می‌کنیم

مسئولان رژیم صهیونیستی مدعی شدند که دستگاه قضایی این رژیم خود قادر به تحقیقات درخصوص جنایت‌های جنگی در حق فلسطینیان است.

رژیم صهیونیستی

به گزارش خبرگزاری موج، مسئولان رژیم صهیونیستی در وزارت‌های دادگستری و خارجه و دادستانی کل مدعی شدند که دستگاه قضایی این رژیم خود قادر به تحقیقات درخصوص جنایت‌های جنگی در حق فلسطینیان است و نیازی به تحقیقات دیوان کیفری لاهه نیست!

مسئولانی از وزارت‌های دادگستری و خارجه و داستانی رژیم صهیونیستی طی دیدارهایشان با مقامات قضایی و سیاسی در جامعه بین‌الملل که روزنامه هاآرتص از آن ها با عنوان "میانجی" نام برده این ادعاها را تکرار کردند.

روزنامه هاآرتص نوشت که این "میانجیگران" طی سال گذشته موضع اسرائیل را به اطلاع دیوان کیفری بین المللی می‌رساندند.

این "میانجیگری" در پی آن صورت می‌گیرد که دولت اسرائیل از همکاری با تحقیقات توسط دیوان کیفری بین المللی پیرامون جنایات جنگی خود طی حمله به نوار غزه در سال ۲۰۱۴ و شهرک‌سازی‌ها سرباز می‌زند.

دولت رژیم صهیونیستی مدعی است که دیوان کیفری بین المللی اختیارات انجام چنین تحقیقاتی را ندارد.

مسئولان اسرائیلی در مقابل "میانجیگران" ادعا کردند که ارتش اسرائیل در خصوص هر رخدادی که شبهه‌هایی مبنی بر زیر پا گذاشتن دستورات در آن وجود داشته باشد، تحقیقات انجام می‌دهد و عاملان این اقدامات را در صورت نیاز محاکمه می‌کند.

ارتش و دادگاه رژیم صهیونیستی تاکنون هیچ یک از مسئولان خود را در اکثریت قاطع جنایت‌های جنگی صورت گرفته در حق فلسطینی‌ها محاکمه و مورد تحقیقات و بازجویی قرار نداده‌اند و اگر هم تحقیقاتی انجام شود، سربازان و افسران اسرائیلی تبرئه می‌شوند. اسرائیل همچنین شهرک‌ سازی در اراضی فلسطینی را اقدام "قانونی" به حساب می‌آورد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه