سرخط خبرها
  • قهرمانی پاراکماندار ایران در مسابقات جهانی هند
  • اعزام تیم فنی و ارزیابی خسارت صندوق بیمه حوادث به مناطق سیل‌زده مازندران و گیلان
  • ۱۲۰ مگاوات برق پاک به شبکه برق کشور تزریق می‌شود
  • شرایط فروش ۸ محصول ایران خودرو اعلام شد
  • دستگیری عاملان شرارت، هشدار پلیس درباره ایجاد مزاحمت در خیابان‌ها
  • فرمانده نیروی زمینی ارتش: برای رویارویی با هر تهدیدی آمادگی کامل داریم
  • خسارت سیل و طوفان به ۷۷۲ واحد مسکونی در مازندران
  • صعود والیبال ایران با سه برد متوالی به مرحله حذفی
  • واحد‌های دارای سابقه استخراج رمزارز مشمول حذف یارانه انرژی می‌شوند
  • پزشکیان: رسیدگی به محرومان از اولویت‌های حکمرانی است
  • تدوین نقشه راه سازمان مدیریت بحران کشور/ احتمال ال‌نینو در ۲۷ استان کشور وجود دارد

هلاکت حدود ۲۰۰ تروریست در حمله هوایی روسیه در سوریه

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد نزدیک به ۲۰۰ تروریست در حمله هوایی روسیه در سوریه کشته شدند.

جنگنده های عراقی، مخفیگاه های داعش در سوریه را بمباران کردند

به گزارش خبرگزاری موج، وزارت دفاع روسیه روز دوشنبه اعلام کرد که نیروهایش پایگاه آموزش تروریست‌ها را در نزدیکی شهر «تدمر» در مرکز سوریه منهدم کردند.

پایگاه خبری روسیا الیوم به نقل از وزارت دفاع روسیه گفت که این عملیات به کشته شدن نزدیک به ۲۰۰ تروریست منجر شده است.

الکساندر کاربوف نائب رئیس مرکز آشتی روسیه وابسته به وزارت دفاع روسیه روز دوشنبه اعلام کرد: پس از اینکه از طریق کانال‌های متعددی مطمئن شدیم که تروریست‌ها پایگاه‌هایی جدید احداث کرده اند، هواپیماهای نیروی هوایی روسیه مخفیگاه‌های این تروریست‌ها را هدف گرفتند که به کشته شدن قریب به ۲۰۰ فرد مسلح و انهدام ۲۴ خودروی حامل تیربار آنها و همچنین نزدیک به ۵۰۰ کیلو مهمات مخصوص تولید بمب دستی منجر شد.

وی افزود: گروه‌های مسلح تروریستی در سوریه برای حملاتی تروریستی و حمله به نهادهای دولتی در شهرهای بزرگ تا قبل از انتخابات ریاست جمهوری این کشور (۲۶ ماه مه) برنامه ریزی کرده‌اند.

کاربوف گفت: تروریست‌ها پایگاهی را در شمال شرق تدمر ایجاد کردند که در آنجا گروه‌هایی برای انجام حملات تروریستی و ساخت بمب‌های دستی تشکیل شده است.

این مقام نظامی روسیه گفت: آموزش تروریست‌ها در پادگان‌هایی متعلق به تروریست‌ها در مناطق خارج از کنترل دولت سوریه انجام می‌شود که از جمله آن منطقه التنف است که تحت کنترل نیروهای مسلح آمریکایی قرار دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه