سرخط خبرها
  • پرواز‌های ایران و عراق به زودی از سر گرفته می‌شود
  • وقوع ۶ حادثه منجر به فوت در معابر پایتخت طی هفته نخست مهر
  • الگوی زراعت چوب تا اواسط پاییز اعلام می‌شود
  • قیمت هر شانه تخم مرغ برای مصرف کننده ۵۰۰ هزار تومان
  • کمبود معلم در متوسطه اول نداریم
  • تداوم ترافیک هوایی با ۱۲ کشور همسایه
  • درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک
  • آغاز اجرای آزمایشی طرح «اعتبار ایرانیان» در دو بانک‌
  • طلای چهاردهم ضرب شد؛ تاج‌گذاری زارع در سرزمین آفتاب

چین ۴ نهاد و ۹ فرد در انگلیس را تحریم کرد

وزارت خارجه چین روز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد که ۴ نهاد و ۹ فرد به دلیل «اظهارات دروغین و اطلاعات جعلی» در مورد اقلیت مسلمان اویغور در سین کیانگ تحریم کرد.

چین ۴ نهاد و ۹ فرد در انگلیس را تحریم کرد

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از رویترز، وزارت خارجه چین روز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد که ۴ نهاد و ۹ فرد از جمله قانونگذاران انگلیس همچون «لاین دانکن اسمیت» رهبر پیشین حزب محافظه کار و کمیته حقوق بشر حزب محافظه کار را به دلیل «نشر بدخواهانه اکاذیب و اطلاعات جعلی» تحریم کرد.

وزارت خارجه چین اعلام کرد که ورود افراد تحریم شده و اعضای درجه یک خانواده آنان به خاک چین ممنوع است و افزود که شهروندان و نهادهای چینی نیز از برقراری روابط تجاری با این افراد منع می‌شوند.

این اقدام پکن در واقع یک اقدام تلافی‌جویانه علیه تحریم‌هایی است که به طور هماهنگ از سوی ایالات متحده، اتحادیه اروپا، انگلیس و کانادا به بهانه نقض ادعایی حقوق بشر در منطقه سین کیانگ چین وضع شده است.

پکن پیش از این نیز تحریم‌های تلافی‌جویانه علیه اتحادیه اروپا وضع کرده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه