سرخط خبرها
  • خرید حمایتی مرغ از ۲۳ شهریور آغاز می شود
  • هدیه شب تولد، راز یک خیانت را فاش کرد
  • آموزش هزار گردان مقاومت ملی جان‌فدا آغاز می‌شود
  • تراکتور در غیاب بیرانوند به دنبال انتقام از تیم اماراتی
  • وضعیت خوب دریاچه ارومیه نسبت به سال گذشته؛ حجم آب ۸.۶ برابر سال گذشته شد
  • تمهیدات ویژه پلیس راهور و راهداری برای سفر‌های پایانی تابستان
  • پیگیری سرنوشت ۳ خلبان ایرانی از مسیر دوحه/ قطر قول مساعدت داد
  • فرایند صدور ویزای الکترونیکی حج ۱۴۰۶ کلید خورد
  • آغاز فاز اجرایی ساماندهی نیروهای شرکتی؛ ثبت اطلاعات برای پرداخت حقوق الزامی شد
  • توقیف ۲۴۰ مورد از اموال خائنان به وطن/ حساب‌های ۱۸۲ نفر مسدود شد

الهام علی‌ اف:

جمهوری آذربایجان آماده خاتمه دادن به جنگ است

الهام علی اف با اشاره به اینکه جمهوری آذربایجان آماده خاتمه دادن به جنگ است بیان کرد ایروان باید مطابق قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد به طور کامل تمامی نواحی اشغال شده را تخلیه کند.

الهام علی اف

به گزارش خبرگزاری موج، « الهام علی اف » رئیس جمهور جمهوری آذربایجان روز چهارشنبه گفت، کشورش آماده خاتمه دادن به جنگ در منطقه قره‌باغ کوهستانی است.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتینک»، علی‌اف در مصاحبه‌ای گفت: «معتقدم که هر چه این جنگ زودتر تمام شود بهتر است. مکرراً این را گفته‌ام و بار دیگر هم می‌گویم که اگر نخست‌وزیر ارمنستان [نیکول پاشینیان] متعهد به آزاد کردن باقی سرزمین‌ها شود، امروز آماده‌ایم [به جنگ] خاتمه دهیم».

رئیس جمهور آذربایجان در ادامه گفت: «او (پاشینیان) تا به این لحظه چنین تعهدی نداده است».

علی‌اف تأکید کرد ایروان باید مطابق قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد به طور کامل تمامی نواحی اشغال شده را  تخلیه کند.

درگیری‌ها میان جمهوری‌ آذربایجان و ارمنستان از ۲۷ سپتامبر (۶ مهرماه) در خصوص منطقه قره باغ آغاز شده و علی‌رغم امضای توافقات متعدد آتش‌بس، همچنان ادامه یافته است.

در حالیکه جامعه بین‌الملل دو کشور جمهوری آذربایجان و ارمنستان را به خویشتنداری و توقف درگیری‌‌ها دعوت کرده‌ است اما  رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان صراحتاً تأکید کرده که باکو تا بازپس‌گیری قلمرو خود متوقف نمی‌شود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه