سرخط خبرها
  • افزایش حقوق، درخواست معلمان مناطق صعب العبور شد
  • رایگان شدن مترو، مسافران را ۲۰ درصد بیشتر کرد
  • دلافوئنته تا ۲۰۳۰ در اسپانیا ماندگار شد
  • دستگیری عامل انتشار بدافزار؛ سرقت اینترنتی از حساب ۵۰ شهروند تهرانی
  • آغاز آموزش و سازماندهی هزار گردان مقاومت ملی مردمی
  • ۱۶ کیلومتر نخست منطقه سه آزادراه تهران ـ شمال در حال ساخت است 
  • پاک‌نژاد: ظرفیت‌های آسیب‌دیده صنعت نفت در مسیر بازگشت قرار گرفت
  • تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
  • علوی: اعضای فدراسیون فوتبال پاداش جام جهانی را عودت دادند/ قرارداد آقای قلعه نویی سفید است
  • ورود موج جدید بارشی به کشور از روز جمعه
  • سردار محبی: آمریکا به مونتاژ تصاویر و روایت‌سازی هالیوودی عادت دارد
  • پیروزی تیم‌های ملی شطرنج زنان و مردان ایران در دور اول المپیاد جهانی سمرقند
  • آغاز عملیات اجرایی خط جدید برداشت و انباشت فولاد

آخرین آمار مبتلایان به کرونا در جهان/ ابتلای ۶۷۰۰۰ آمریکایی در یک روز

براساس آخرین آمار جهانی اعلام شده مجموع مبتلایان به کرونا به ۱۶ میلیون و ۲۰۲ هزار و ۴۹۱ نفر در جهان رسیده است.

ویروس کرونا

به گزارش خبرگزاری موج، بر اساس آخرین آمار جهانی پایگاه اطلاعاتی "worldometer" تا این لحظه ۱۶ میلیون و ۲۰۲ هزار و ۴۹۱ نفر در جهان به کرونا مبتلا شده‌اند که از این تعداد، ۶۴۸ هزار و ۴۵۲ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

از مجموع تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان، تاکنون ۹ میلیون و ۹۱۴ هزار و ۹ نفر بهبود یافته و توانسته‌اند این بیماری را شکست بدهند.

کشور آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا در جهان با افزایش ۶۷ هزار و ۳۸۲ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته، به مجموع ۴ میلیون و ۳۱۵ هزار و ۷۰۹ مبتلا رسیده است؛ تاکنون ۱۴۹ هزار و ۳۹۸ آمریکایی مبتلا به کووید۱۹ در این کشور جان خود را از دست داده‌‌اند.

کشور برزیل بعد از آمریکا در رده دوم جهان قرار دارد که با افزایش ۴۸ هزار و ۲۳۴ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته، به مجموع ۲ میلیون و ۳۹۶ هزار و ۴۳۴ مبتلا رسیده است؛ در این کشور تعداد ۸۶ هزار و ۴۹۶ نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌اند.

کشور هند به‌‌ عنوان سومین کشور جهان، با افزایش ۴۸ هزار و ۴۶۲ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته، به مجموع یک‌میلیون و ۳۸۵ هزار و ۴۹۴ مبتلا رسیده است؛ تاکنون ۳۲ هزار و ۹۶ هندی جان خود را از دست داده‌اند.

کشورهای روسیه، آفریقای جنوبی، مکزیک، پرو و شیلی نیز به‌ترتیب با ۸۰۶ هزار و ۷۲۰، ۴۳۴ هزار و ۲۰۰، ۳۸۵ هزار و ۳۶، ۳۷۹ هزار و  ۸۸۴ و ۳۴۳ هزار و ۵۹۲ مبتلا در رده‌های چهارم تا هشتم جهان قرار گرفته‌اند.

همچنین کشورهای اسپانیا با ۳۱۹ هزار و ۵۰۱ و انگلیس با ۲۹۸ هزار و ۶۸۱ مبتلا در رده‌های نهم و دهم جهان قرار دارند.

از لحاظ تعداد بهبودیافتگان نیز کشورهای آمریکا، برزیل و هند به‌‌ترتیب با ۲ میلیون و ۶۱ هزار و ۶۹۲، یک‌میلیون و ۶۱۷ هزار و ۴۸۰ و ۸۸۶ هزار و ۲۳۵ بهبودیافته در رده‌های اول تا سوم قرار دارند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه