سرخط خبرها
  • کشف ۵۳ قطعه سکه هزاره اول قبل از میلاد در لرستان
  •  تجهیز مدارس تهران با ۷۲ هزار بسته ورزشی و ۱۰۰۰ اتاق بهداشت
  • پلیس در تعقیب پزشکی که بیمارانش را ناقص می‌کند
  • عدم کمبود دارو‌های حیاتی و ضروری در کشور
  • سرقت مسلحانه و مرگ تلخ پدر در کوار/ تهدید اعضای خانواده در صورت پیگیری
  • بختیاری زاده: بازیکنانم فوق العاده بودند/ السد یکی از بهترین تیم های آسیاست
  • پورشه، مرسدس‌بنز و MAYBACH در فهرست خودرو‌های مجاز وارداتی
  • برخورد با شناور، علت مرگ نهنگ ۱۰ تنی «براید» در ساحل چارک
  • شوک استراتژیک به عربستان پس از عدم ورود آمریکا به جنگ یمن
  • دولت: درباره موضوع موتورسواری بانوان یک خلاء قانونی وجود دارد

سناتور‌های آمریکایی خواهان تعلیق تحریم‌ های ایران شدند

۱۱ سناتور آمریکایی خواهان تعلیق تحریم‌های ایران به دلیل شیوع ویروس کرونا شدند.

سناتورهای آمریکا

به گزارش خبرگزاری موج، ۱۱ سناتور با ارسال نامه‌ ای به مایک پمپئو، وزیر خارجه و استیون منوچین، وزیر خزانه داری آمریکا، از آن‌ها خواستند به دلیل شیوع ویروس کرونا در جهان، تحریم‌های اعمال شده علیه ایران و ونزوئلا را به مدت ۹۰ روز به حالت تعلیق در آورند.

در این نامه آمده است: هدف ما از ارسال این نامه، ابراز نگرانی از وخیم‌تر شدن اوضاع انسانی در کشور‌هایی است که تحت تحریم‌های آمریکا قرار دارند. ما از گسترش شیوع ویروس کرونا در ایران و ونزوئلا ابراز نگرانی می‌کنیم. در حالی که این کشور‌ها درگیر مبارزه با ویروس کرونا هستند، تحریم‌های آمریکا جریان آزاد تجهیزات انسانی و درمانی را تضعیف می‌کند.

این سناتور‌ها در ادامه مدعی شدند: ما درک می‌کنیم که دولت اقلام اساسی و دارویی را از تحریم‌ها معاف کرده است، اما به دلیل رژیم گسترده تحریم ها، تامین کنندگان دارویی از ترس گرفتار شدن در زنجیره تحریم‌های آمریکا، از انجام معامله با ایران و ونزوئلا می‌ترسند.

این نامه می‌افزاید: به همین دلیل ما از دولت می‌خواهیم برای یک دوره ۹۰ روزه تحریم‌های اعمال شده علیه این دو کشور را به حال تعلیق در آورد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه