سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به غزه / ۶ فلسطینی شهید شدند

در جریان حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به منزلی در دیر البلح در مرکز غزه شش فلسطینی عضو یک خانواده از جمله سه کودک و دو زن به شهادت رسیدند.

شهدای فلسطینی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از سایت النشره، در ادامه جنایت های هولناک رژیم صهیونیستی در جریان تجاوز به نوار غزه اشرف القدرة، سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در غزه گفت: در جریان حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به منزلی در دیر البلح در مرکز غزه شش فلسطینی عضو یک خانواده از جمله سه کودک و دو زن به شهادت رسیدند و ۱۲ تن جراحت‌های مختلفی برداشتند.

وی خاطرنشان کرد، تمام اعضای این خانواده به بیمارستان شهدای الاقصی منتقل شدند، به این ترتیب تعداد شهدا به ۳۲ تن و تعداد زخمی‌ها به ۱۰۰ از ابتدای تجاوزات افزایش یافت.

القدره تصریح کرد، نام شهدا رسمی ابو ملحوس، یسری ابو ملحوس، مریم ابو ملحوس و کودکان معاذ، وسیم و مهند هستند.

یک منبع امنیتی نیز در این رابطه گفت، دستکم یک موشک به این منزل اصابت کرد و منجر به تخریب منزل و شهادت کل اعضای این خانواده شد. این جنایت جدید از جنایت‌های رژیم صهیونیستی است.

رژیم صهیونیستی بدون اشاره به کشتار غیرنظامیان در این دور حملات، تجاوزات خود علیه غزه را توجیه می‌کند.

رادیو رژیم صهیونیستی گزارش داد، برای دومین روز متوالی حملات متقابلی بین جهاد اسلامی و ارتش این رژیم در جریان بود به طوریکه جنگنده‌های اسرائیلی شب گذشته کارخانه تولید کلاهک‌های موشکی را در جنوب غزه هدف گرفتند.

بنا به ادعای این رادیو، این منطقه به منزله کارخانه تولید موشک‌ها و مواد ساخت موشک‌های دوربرد بود. جنگنده‌های رژیم صهیونیستی مقر فرماندهی لشکر خان‌یونس وابسته به جهاد اسلامی و انبار سلاح در منزل ادم ابو حداید، فعال موشکی این جنبش را هدف گرفتند.

همچنین ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرد، شلیک ۴۰۰ راکت و موشک از غزه به اراضی اشغالی را رصد کرده که دست‌کم ۲۰۰ مورد آن صبح روز چهارشنبه شلیک شده بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه