سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

ترکیه:

فرآیند انتقال بخش دوم از تجهیزات اس ۴۰۰ به ترکیه خاتمه یافته است

وزارت دفاع ترکیه اعلام کرده فرآیند انتقال بخش دوم از تجهیزات سامانه اس ۴۰۰ از روسیه به ترکیه خاتمه یافته است.

اس 400

به گزارش خبرنگار بین الملل خبرگزاری موج به نقل از ینی شفق، روز یکشنبه(۲۴ شهریورماه)، وزارت دفاع ترکیه در بیانیه ای اعلام کرد: فرآیند انتقال بخش دوم از سامانه دفاع موشکی اس ۴۰۰ از روسیه به ترکیه خاتمه یافته است. 

آنکارا بخش اول از محموله تجهیزات سامانه اس ۴۰۰ را در ماه جولای تحویل گرفته بود. تحویل بخش اول از تجهیزات سامانه اس ۴۰۰ از جانب روسیه به ترکیه در ۲۵ جولای سال جاری میلادی خاتمه یافته بود.

ترکیه پیشتر بارها سعی داشت تا سامانه پاتریوت را از آمریکا خریداری کند با این حال، واشنگتن با این تقاضای ترکیه مخالفت کرده بود. از این رو، ترکیه با چرخش به سمت روسیه در سال ۲۰۱۷، قرار خرید سامانه اس ۴۰۰ از این کشور را به امضا رساند. پس امضای قرارداد میان ترکیه و روسیه، مقام های آمریکایی بارها و بارها به مقام های ترکیه گفته اند که حاضرند سامانه پاتریوت را به ترکیه بفروشند. در مقابل، واشنگتن از ترکیه درخواست کرده بود تا قرارداد خرید اس ۴۰۰ از روسیه را لغو کند. این درخواست از سوی ترکیه با قاطعیت رد شده بود. این امر موجب تشدید تنش میان ترکیه و آمریکا شد به نحوی که واشنگتن تهدید کرد بر علیه آنکارا تحریم وضع خواهد کرد. 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه