سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

جزئیات سفر غیرمنتظره پمپئو به بغداد/ تاکید بر عدم ایجاد تنش با ایران

یک منبع آگاه اعلام کرد که پمپئو و برهم صالح در این دیدار بر مساله تمدید معافیت‌های عراق از تحریم‌های آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران و عدم ایجاد تنش با ایران تاکید کردند.

دیدار پمپئو و برهم صالح

به گزارش خبرگزاری موج، یک منبع آگاه در گفت‌وگو با رسانه عراقی السومریه نیوز اعلام کرد:  مایک پمپئو ، وزیر خارجه آمریکا در سفری غیرمنتظره به بغداد سه شنبه شب (۱۷ اردیبهشت) با برهم صالح ، رئیس جمهور عراق دیدار و گفت وگو کرد.

این منبع اعلام کرد که پمپئو و برهم صالح در این دیدار بر مساله تمدید معافیت‌های عراق از تحریم‌های آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران و عدم ایجاد تنش با ایران تاکید کردند.

سفر غیرمنتظره مایک پمپئو، رئیس دستگاه دیپلماسی آمریکا به عراق شبانه و تحت تدابیر امنیتی شدید انجام شد.

او به خبرنگاران گفت: هدف از این سفر این بوده که به مقام‌های عراقی نشان دهد که آمریکا از استقلال عراق حمایت می‌کند.

پمپئو پیش از دیدارهایش با مقامات عراقی اظهار کرد که در این ملاقات‌ها به این موضوع خواهد پرداخت که هرگونه حمله‌ای از سوی ایران و گروه‌های وابسته به آن علیه نیروهای آمریکایی در عراق، بر دولت عراق نیز اثرگذاری خواهد داشت.

وزیر امور خارجه آمریکا این ادعای مضحک را نیز مطرح کرد که کشورش با توجه به فعالیت‌ها و اقدامات ایران، نسبت به استقلال عراق نگرانی دارد.

او پیش از ورود به بغداد، بیان کرد: می‌خواستم به بغداد بروم، با رهبران این کشور صحبت کنم و به آن‌ها اطمینان دهم که ما آماده‌ایم همچنان اطمینان حاصل کنیم که عراق، ملتی مستقل است.

پیش از این عادل عبدالمهدی، نخست وزیر عراق در نشست خبری هفتگی خود در پاسخ به سوال السومریه نیوز مبنی بر معافیت عراق از تحریم‌های آمریکا در برابر دادن برخی تسهیلات به شرکت‌های آمریکایی گفت: چنین مطلبی صحت ندارد.

بر اساس این گزارش، روزنامه العرب چاپ لندن روز دوشنبه مدعی شد که وزیر خارجه آمریکا پیشنهاداتی برای معافیت عراق از برخی تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بغداد داده است که به موجب آن عراق از تحریم‌های آمریکا در زمینه انرژی معاف می‌شود اما در مقابل باید تسهیلاتی به شرکت‌های آمریکایی از سوی عراق داده شود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه