سرخط خبرها
  • رئیس بانک مرکزی: در روزهای آتی بخشی از فشار تورم کالاها کاسته خواهد شد
  • ۶۰ لیتر سهمیه بنزین تیرماه شارژ شد
  • عراقچی: از زمین فوتبال تا میز مذاکره هدف دفاع از عزت و افتخار مردمان عزیزمان است
  • تیم ملی فوتبال یران بالاتر از عربستان در آسیا قرار گرفت
  • برگزاری آزمون ورودی مدارس نمونه‌ ممنوع شد
  • وزیر خارجه بریتانیا خواستار کناره‌گیری استارمر از قدرت شد
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس

برزیل:

آمریکا نمی تواند از خاک برزیل برای حمله به ونزوئلا استفاده کند

معاون رئیس جمهور برزیل گفته است کشورش به ایالات متحده آمریکا اجازه نخواهد داد تا از خاک آن برای حمله به ونزوئلا استفاده کند.

برزیل

به گزارش خبرنگار بین الملل خبرگزاری موج به نقل از خبرگزاری آناتولی، معاون رئیس جمهور برزیل گفته است کشورش به ایالات متحده آمریکا اجازه نخواهد داد تا از خاک آن برای حمله به ونزوئلا استفاده کند. 

همیلتون مورائودر جریان نشست گروه لیما در بوگوتا اعلام کرده: برزیل با هرگونه مداخله نظامی آمریکا در ونزوئلا مخالف است. گروه لیما بلوکی است که از 14 کشور آمریکای لاتین تشکیل می شود و متمرکز بر یافتن راه حلی صلح آمیز برای حل بحران ونزوئلا است. مورائو در جریان یک مصاحبه تلویزیونی همچنین گفت: کشورش از تمامی ظرفیت خود استفاده می کند تا نسبت به این نکته که بحران ونزوئلا به یک منازعه مسلحانه در منطقه ختم نشود اطمینان خاطر کسب کند. 

این اظهارات یک روز پس از آن بیان می شوند که مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا حمله لفظی شدیدی به نیکلاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا انجام داد و گفت نفس حکومت ونزوئلا به شماره افتاده است. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه