سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

تهدیدهای جدید آمریکا علیه ونزوئلا

ناکامی ایالات متحده آمریکا در ارسال کمک های به اصطلاح بشردوستانه به ونزوئلا، آن ها را از پیگیری دستورکار تغییر حکومت در این کشور ناامید نساخته است. اکنون آمریکا تهدید می کنند که اگر ونزئلا دموکراسی را در آغوش نگیرد، تحریم های سنگینی را علیه کاراکاس وضع خواهد کرد.

آمریکا

به گزارش خبرنگار بین الملل خبرگزاری موج به نقل از راشاتودی، ناکامی ایالات متحده آمریکا در ارسال کمک های به اصطلاح بشردوستانه به ونزوئلا، آن ها را از پیگیری دستورکار تغییر حکومت در این کشور ناامید نساخته است. اکنون آمریکا تهدید می کنند که اگر ونزئلا دموکراسی را در آغوش نگیرد، تحریم های سنگینی را علیه کاراکاس وضع خواهد کرد.

کاروان کمک های آمریکایی به ونزوئلا قرار بود روز شنبه از طریق مرز ونزوئلا با برزیل و کلمبیا به دست طرفداران رئیس جمهور خودخوانده ونزوئلا خوان گوآیدو برسد با این حال، درگیری میان طرفدار و مخالفان رئیس جمهور ونزوئلا نیکلاس مادورو مانع از این اقدام شد. 

مقام های آمریکایی در روزهای اخیر فشارهای خود برای تغییر حکومت در ونزوئلا را دو برابر کرده اند. مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا خشونت ها در ونزوئلا را از طرف طرفداران مادورو دانسته و گفته است: ایالات متحده آمریکا از افراد و خانواده هایی که به دلیل مطالبه عدالت، آسیب دیده اند قویا پشتیبانی می کند. پمپئو، نیکلاس مادورو را دیکتاتوری بیمار خطاب کرده است که از رسیدن کمک به مردم جلوگیری می کند. 

جان بولتون مشاور امنیت ملی آمریکا هم از گوآیدو به دلیل حضور فعال در فرآیند ارسال کمک به ونزوئلا تقدیر کرد و از ارتش ونزوئلا درخواست کرد تا راه دموکراسی را دنبال کند و علیه مادورو و آنچه وی باند او عنوان کرده شورش کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه