سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران
  • تا رفع اختلالات بانکی با پول نقد به پمپ بنزین مراجعه کنید
  • نصب یکی از بزرگ‌ترین سکوهای نفتی در خلیج فارس

پوتین:

مسکو توجه ترکیه به تأمین امنیت مرزهایش با سوریه را درک می‌کند

رئیس جمهوری روسیه گفت: مسکو توجه ترکیه به تأمین امنیت مرزهایش با سوریه را درک می‌کند.

پوتین

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روسیا الیوم، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه در کنفرانس خبری مشترکی که پس از نشست سران سه جانبه روسیه، ایران و ترکیه در سوچی برگزار شد، گفت: ما بر اساس وجود توافق مناسبی میان ترکیه و سوریه عمل می‌کنیم و این توافق بر اصول همکاری در مبارزه با تروریسم تاکید کرده است و می‌توان از آن به عنوان زمینه‌ای برای همکاری در حال حاضر استفاده کرد.

وی با تاکید بر اینکه تماس‌های مداوم و همکاری فعال در این زمینه میان مسکو و آنکارا در سطوح اطلاعاتی و نظامی برقرار است، گفت که اگر این هماهنگی ادامه یابد، موفقیت را تضمین می‌کند.

پوتین ادامه داد: اما در پایان کار، ما معتقدیم که تمامیت ارضی سوریه تضمین خواهد شد و خطر تروریسمی که رئیس جمهور ترکیه در مورد آن صحبت کرده است، زدوده می‌شود.

وی همچنین به توافق منعقد شده آدانا میان ترکیه و سوریه در سال ۱۹۹۸ اشاره کرد. اما رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه چندین بار در سخنان خود گفته است که این توافق به کشورش حق مداخله نظامی در شرق فرات را می‌دهد تا حمله جدیدی علیه یگان‌های مدافع خلق کرد صورت بگیرد.

با این حال رئیس جمهوری ترکیه پس از دیدار با همتایانش از روسیه و ایران گفت که امید به دستیابی به راه‌حلی سیاسی برای بحران سوریه هیچ وقت مثل اکنون قوی نبوده است.

رئیس جمهوری روسیه هم‌چنین درباره خروج نیروهای آمریکایی از سوریه آنچنان که دونالد ترامپ، همتای آمریکایی‌اش گفته است، خاطرنشان کرد که "ما متوجه تغییر خاصی در این زمینه و خروج نیروهای آمریکایی از سوریه نشده‌ایم. "

پوتین گفت که ترامپ سعی دارد تا به قول‌های انتخاباتی‌اش مبنی بر خروج نیروهای آمریکایی جامه عمل بپوشاند اما به دلیل مسائل سیاسی داخلی همواره موفق به اجرای آنها نیست.

این در حالی است که فرمانده نیروهای مرکزی آمریکا در خاورمیانه یکشنبه گذشته گفته بود خروج نیروهای آمریکایی از سوریه ظرف چند هفته آغاز می‌شود.

اردوغان نیز در این باره گفت، صحبت‌هایی مبنی بر خروج نیروهای آمریکایی از سوریه در ماه آوریل یا مه آتی صورت گرفته است اما هنوز هیچ چیز مشخص نیست.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه