سرخط خبرها
  • تردد با اسکیت و اسکوتر در معابر عمومی ممنوع است
  • احتمال اعدام فرد مهاجم در پرواز فلای‌دبی
  • دستگیری متهمان کلاهبرداری ۵۲۸ میلیارد تومانی در بازار طلا
  • وزیر ارتباطات: اینترنت ماهواره‌ای مکمل شبکه‌های زمینی است
  • حذف چک‌های رمزدار از چرخه بانکی/ چک‌های رمزدار قبلی همچنان معتبرند
  • زمان رسیدگی پرونده علیرضا بیرانوند در دادگاه CAS مشخص شد
  • تیم ملی المپیاد نجوم ایران برای سومین سال پیاپی قهرمان جهان شد
  • برگزاری انتخابات شوراها در کل کشور/ زمان دقیق متعاقبا اعلام می‌شود
  • وزیر نفت استعفا داد/ حمید بورد سرپرست شد
  • پرسپولیس تیم «ب» را تشکیل می‌دهد
  • پالایشی‌ها در انتظار تعیین تکلیف نرخ خوراک؛ بازگشایی نمادها مشروط شد
  • پایان فعالیت «خانه‌های قرمز» در محلات تهران
  • صاعقه در ارتفاعات پلدختر ۱۱۶ رأس دام را تلف کرد
  • شهرزاد خشنودزاده پرچمدار ایران در مراسم اختتامیه بازی‌های آسیایی ناگویا
  • قالیباف: هفت شرط ایران محقق نشود، تنگه هرمز باز نخواهد شد
  • کلاهبرداری با ادعای نفوذ در شبکه بانکی؛ کلاهبردار ۱۰ سکه‌ای در فرحزاد دستگیر شد
  • کاظمی: اخبار مربوط به استعفای معلمان کذب است
  • خبر اخراج دیپلمات‌های ایران توسط آمریکا کذب محض است/ نیروهای مسلح آماده‌ دفع هرگونه شرارت هستند
  • سرلشکر عبداللهی: فراجا در جنگ و کودتا جلوی تجزیه ایران را گرفت
  • ۳۸ استاندارد جدید خودرو تا سال ۱۴۱۱ اجباری می‌شود!!

در جلسه بررسی عملکرد ۶ ماهه نخست سال جاری عنوان شد؛

پرداخت بیش از ۲ هزار میلیون ریال تسهیلات توسط بانک توسعه تعاون در استان مرکزی

طی جلسه بررسی عملکرد شعب استان مرکزی با حضور ایرج شیخ زاده، معاونت برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات بانک توسعه تعاون، شاخص‌های عملکردی شعب در این استان از منظر وضعیت منابع و مصارف، اعتبارات و تسهیلات، مطالبات، ضمانت‌نامه‌ها، امور ارزی و سایر شاخص‌های عملکردی موردبررسی قرار گرفت.

بانک توسعه تعاون1

به گزارش خبرگزاری موج، شیخ زاده معاونت برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات بانک توسعه تعاون در این جلسه با تأکید بر اهمیت بررسی منظم و دوره‌ای عملکرد شعب، هدف نهایی از این فرآیند را بررسی چالش‌ها و ارائه راهکارهای مؤثر برای بهبود عملکرد شعب دانسته و تأکید کرد: بررسی نقاط ضعف و قوت شعب در دوره‌های زمانی کوتاه بسیار ضروری است تا چنانچه ضعف یا چالشی در استفاده از ظرفیت‌های حداکثری برای دستیابی به بهترین عملکرد وجود داشته باشد، در کوتاه‌ترین زمان تدبیر لازم اندیشیده شود.

معاونت برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات بانک توسعه تعاون با اشاره به ظرفیت و توانمندی‌های صنعتی و تولیدی در استان مرکزی، توانایی و عملکرد شعب این استان را مطلوب ارزیابی کرده و خواستار برنامه‌ریزی دقیق برای استمرار این مسیر و بهبود برخی شاخص‌های قابل اصلاح در عملکرد شعب استان مرکزی شد.

در این جلسه امیر میر شفیعی رئیس اداره کل برنامه‌ریزی و مدیریت عملکرد بانک توسعه تعاون، با ارائه گزارشی از عملکرد استان مرکزی، میزان منابع بانکی استان در پایان ۶ ماهه نخست سال جاری را بالغ بر ۴.۸۹۲ میلیون ریال ذکر کرده و اشاره نمود: میزان منابع جذب‌شده نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از ۳۸.۳ درصد رشد داشته است. همچنین مصارف استان با رشدی بیش از ۱۱ درصد، بالغ بر ۵۹۱.۲۱۷ میلیون ریال افزایش‌یافته است.

وی با اشاره به آمارهای موجود، سهم منابع ارزان‌قیمت استان را ۵۰ درصد عنوان نموده و افزود: بیش از ۲.۹۲۹ میلیون ریال تسهیلات در سال جاری توسط شعب استان مرکزی پرداخت‌شده است.

در ادامه وفایی، مدیر شعب استان مرکزی با تأکید بر اهمیت موقعیت جغرافیایی ویژه استان و فعالیت‌های صنعتی در استان، ارائه تسهیلات کوتاه مدت را ازجمله برنامه‌های هدف‌گذاری و اجرایی در استان برشمرده و نیز تعیین سقف ریالی برای ضمانت‌نامه‌های بانکی از سوی بانک مرکزی را ازجمله محدودیت‌های ناشی برای ارائه ضمانت‌نامه موردنیاز مشتریان کلان عنوان کرد.

در این جلسه همچنین روسای شعب مرکزی اراک، مرکزی ساوه، کمیجان، قائم‌مقام اراک و شهید چمران ساوه، ضمن ارائه آمار و برشماری دستاوردهای شعب خود به طرح مسائل و چالش‌های موجود پرداختند و راهکارهای لازم در این خصوص از سوی اعضای کمیته طرح و بررسی شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه