سرخط خبرها
  • ۱۷۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی وارد مدار شد
  • احتمال بارش های شدید پاییزی؛ تهران در معرض خطر سیلاب های ناگهانی
  • ممنوعیت صدور چک رمزدار از ۷ مهرماه ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
  • وزارت نفت: با افزایش ذخایر سوخت مایع نیروگاه‌ها، برای فصل سرد آمادگی داریم
  • آمریکا هواپیما‌های ۸۰ ساله را از قبرستان بیرون می‌آورد
  • سرپرست وزارت دفاع: دکترین دفاعی ایران تغییر کرده است
  • وزارت بهداشت: آمادگی نظام سلامت برای مقابله با کرونا
  • پزشکیان صدای صلابت ملت شجاع ایران بود
  • ازبکستان ۳ - ۱ ایران/ افتضاح فوتبال پیر و جوان ندارد از ناگویا تا فرغانه
  • وزیر نیرو: ذخایر نیروگاهی در وضعیت خوبی است
  • وزیر راه: سکونتگاه غیررسمی نداریم/ یک گام تا پایان حاشیه‌نشینی
  • پرچم جمهوری اسلامی ایران و پرچم حرم مطهر رضوی به سرپرست معنوی کاروان ایران اهدا شد

جمیل صادقی فر خبرداد:

وضعیت مبتلا به کرونا در ایلام از کنترل خارج می شود

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: چنانچه پروتکل های بهداشتی رعایت نشوند و روند افزایشی بستری و ابتلا ادامه یابد، وضعیت ایلام تا ۲ هفته آینده از کنترل خارج می شود.

صادقی فر

به گزارش خبرگزاری موج ایلام ، جمیل صادقی فر در نشست ستاد استانی کرونا به طرح بسیج سلامت نوروزی اشاره کرد و افزود: از ۲۵ اسفندماه تا ۱۳ فروردین، پنج هزار و ۴۵۹ بازرسی در استان صورت گرفته است که ۱۰۸ مورد به مراجع قضایی معرفی شده اند.

وی اظهار داشت: ۱۵۶ واحد صنفی در استان پلمب و ۲ هزار و ۴۰۰ کیلوگرم مواد غذایی نیز جمع آوری شده است.

معاون دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام خاطرنشان کرد: از اول تا ۱۳ فروردین، ۹۲ نفر از شاغلین در استان ایلام به کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد ۷۷ نفر مربوط به ادارات، بانک ها و شرکت ها، ۱۱ نفر بخش درمان و چهار نفر نیز در بخش بهداشت بوده است.

صادقی فر تصریح کرد: بدلیل سهل انگاری و عدم رعایت پروتکل ها در استان میزان استفاده از ماسک به کمتر از ۲۰ درصد کاهش یافته است.

وی اظهار داشت: یکی از دلایل عدم رعایت پروتکل ها توسط مردم کاهش میزان فوتی هاست که سبب ایجاد چالش بزرگی شده چرا که ویروس جدی تر شده و در صورت ادامه چنین وضعیتی بطور قطع فوتی ها نیز افزایش خواهد یافت.

وی با اشاره به اینکه در وضعیت آبان ماه قرار گرفته ایم، تأکید کرد: ابتلای درون خانوادگی افزایش یافته و عواملی که در ۲ هفته اخیر سبب شده از وضعیت پایدار وارد پیک چهارم شویم،تجمعات در مکان های مختلف از جمله چادرنشینی، عروسی و عزا است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: در شهرستان های آبدانان و دهلران روزانه ۱۰ مراسم عروسی بدون رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شده است.

دکتر صادقی فر به تردد در مرز مهران اشاره کرد و افزود: ۸۶ رپیدتست در ۱۲ فروردین ماه صورت گرفته، ۷۱ ورودی ایرانی و ۱۵ ورودی خارجی و ۷۸ خروجی ایرانی و ۱۶ خروجی غیرایرانی در استان ثبت شده است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه