سرخط خبرها
  • پایان کار نمایندگان ایران در تفنگ سه وضعیت بانوان و اسکیت در چین
  • ۶۰ قسمت از سریال سلمان فارسی آماده پخش است
  • نوازنده کارتون پلنگ صورتی درگذشت
  • آسیب جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی به ۸۰ درصد گونه‌های حیات وحش ایران
  • مرگ ناگهانی قهرمان روئینگ المپیک در ۵۰ سالگی
  • درخواست افزایش سرانه وام اشتغال مددجویان به ۴۰۰ میلیون تومان
  • نماینده مجلس: مدت بازپرداخت وام اشتغال باید به ۷ سال افزایش یابد
  • تردد ۵۱ هزار زائر از مرز مهران در ۲۴ ساعت گذشته
  • تصویب محدودیت اختیارات ترامپ علیه ایران در مجلس نمایندگان آمریکا
  • سپاه حمله آمریکا به زائران اربعین در مرز شلمچه را پاسخ داد
  • سپاه: به زیرساخت ما تعرض شود، خاموشی برق متحدان آمریکای کودک کش قطعی می باشد
  • پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز، بعداز سرقت طلا، توسط همکارش به قتل رسید
  • سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
  • مخبر: جنون آمریکا را با غافلگیری در فناوری‌های تهاجمی پاسخ می‌دهیم
  • قرارگاه خاتم‌الانبیا: تهدیدات آمریکا عملی شود، زیرساخت‌های منطقه را هدف می‌گیریم
  • درگذشت ژیمناست ۱۸ ساله پس از مصدومیت در تمرین
  • تأکید انصاری بر اجرای عملیاتی مصوبات مقابله با گرد و غبار
  • حق فسخ یک میلیون و ۷۰۰ هزار دلاری پرسپولیس در قرارداد شهرآبادی
  • ۵۹۲ مصدوم و ۵۳ شهید بر اثر حملات دشمن آمریکایی به مناطقی از کشور
  • تلاش ناکام فردوسی‌پور برای پوشاندن همسویی و همکلامی با معاندین

روسیه بزرگترین تامین کننده نفت دهلی نو ماند

با وجود تحریم‌های آمریکا، هند در ماه میلادی گذشته، واردات نفت خام از روسیه را ۴.۳ درصد افزایش داد و به ۱.۵۸ میلیون بشکه در روز رساند و روسیه همچنان بزرگترین تامین کننده نفت دهلی نو ماند.

هند و روسیه
به گزارش خبرگزاری موج

، واردات نفت خام از روسیه به هند در ژانویه افزایش یافت، زیرا محموله‌ها، هفته‌ها قبل از اعلام جدیدترین تحریم‌های آمریکا علیه شبکه تجارت نفت روسیه در ۱۰ ژانویه، ثبت شده بودند.

داده‌های منابع تجاری نشان داد واردات نفت خام هند از عراق در ژانویه، به ۱.۱ میلیون بشکه در روز افزایش یافت و عراق دومین تامین کننده بزرگ نفت خام هند باقی ماند. عربستان سعودی و امارات عربی متحده، سومین و چهارمین تامین کنندگان بزرگ هند بودند.  

پالایشگاههای هند در ژانویه، ۲۱۸ هزار و ۴۰۰ بشکه در روز نفت خام آمریکا را وارد کردند و در نتیجه این کشور، در میان صادرکنندگان نفت به هند، به رتبه پنجم صعود کرد. واردات نفت هند از آمریکا در مقایسه با ۷۰ هزار و ۶۰۰ بشکه در روز واردات دسامبر، بیش از سه برابر شد. هند قرار است از این پس، خرید نفت خام از آمریکا را به میزان قابل توجهی افزایش دهد؛ همزمان، واردات نفت از روسیه، احتمالا تا رفع هرج و مرج ناشی از تحریم‌های جدید، راکد خواهد ماند.

هند که مازاد تجاری گسترده ای با آمریکا دارد، قصد دارد نفت و گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) بیشتری از آمریکا بخرد تا مازاد تجاری را کاهش دهد و از تعرفه‌های احتمالی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، اجتناب کند. ویکرام میسری، وزیر امور خارجه هند، هفته گذشته، پس از دیدار میان ترامپ و نارندرا مودی، نخست وزیر هند، گفت که هند می تواند واردات نفت و گاز از آمریکا را از حدود ۱۵ میلیارد دلار، به ۲۵ میلیارد دلار افزایش دهد.

هند در سال ۲۰۲۱ مقدار زیادی نفت خام آمریکا وارد کرد، اما وارداتش از آن زمان به بعد کاهش یافت زیرا پالایشگاههای هندی، به نفت ارزان روسیه روی آوردند که هدف تحریم غرب قرار گرفته بود.

بر اساس گزارش اویل پرایس، با این حال، از زمان تحریم‌های ماه گذشته آمریکا علیه تجارت نفت روسیه، هند تلاش کرده است تا بازرگانان نفتی، بیمه‌گران و مالکان کشتی‌هایی را که با آن‌ها کار می‌کند، سازماندهی مجدد کند. هند می‌خواهد به دریافت نفت ارزانتر روسیه بدون خطر نقض تحریم‌های آمریکا علیه صادرات نفت روسیه ادامه دهد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه