سرخط خبرها
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

قیمت جهانی طلا در بازار افزایش یافت

قیمت هر اونس طلا در بازارهای جهانی امروز ۲۵ خرداد ماه با ۰.۹ درصد افزایش به ۲۳۰۸ دلار و ۶۴ سنت رسید.

شمش طلا
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از رویترز، قیمت طلا در روز جمعه افزایش یافته و در آستانه اولین افزایش هفتگی طی یک ماه گذشته قرار دارد. اطلاعات اقتصادی آمریکا حاکی از کاهش فشار قیمت‌هاست که خوشبینی نسبت به پایین آمدن نرخ بهره فدرال رزرو را افزایش می‌دهد.

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۹ درصد افزایش به ۲۳۰۸ دلار و ۶۴ سنت رسید.

قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش ۰.۱۶ درصدی به ۲۳۲۱ دلار و ۸۰ سنت رسیده است.

در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با ۰.۰۷ درصد کاهش به ۲۹ دلار و ۵ سنت رسید و پلاتین با یک افزایش ۰.۶۶ درصدی ۹۵۹ دلار و ۱۰ سنت معامله می‌شود.

تحلیلگران عقیده دارند نتیجه اجلاس دو روزه فدرال رزرو آمریکا باعث بی‌ثباتی در بازار طلا شده است. بهترین شرایط برای طلا ادامه تورم پایین است. چون باعث کاهش نرخ بهره بانک مرکزی آمریکا و در نتیجه افزایش تقاضا برای طلا می‌شود.

اطلاعات اقتصادی آمریکا که در روز پنجشنبه منتشر شد نشان داد شاخص قیمت تولیدکننده در این کشور به طرز غیر منتظره‌ای در ماه مه کاهش یافته که نشانه دیگری از روند نزولی تورم به دنبال اوج گرفتن آن در سه ماهه اول سال جاری میلادی است.

بانک مرکزی آمریکا اعلام کرده نرخ بهره را برای مدت طولانی‌تری در همین سطح بالا حفظ می‌کند و احتمالاً اولین بار آن را در ماه دسامبر پایین می‌آورد. اما تاجران با توجه به پایین آمدن نرخ تورم در آمریکا، ۶۷ درصد احتمال می‌دهند روند کاهش نرخ بهره از ماه سپتامبر آغاز شود.

نرخ پایین بهره هزینه نگهداری طلا به عنوان یک سرمایه غیر سودده را کاهش داده و تمایل برای خرید آن را افزایش می‌دهد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه