سرخط خبرها
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده

صادقی نیارکی خبر داد؛

رشد ۸ درصدی تولید ناخالص داخلی صنعت در سال گذشته

معاون امور صنایع وزیر صمت از رشد ۸ درصدی تولید ناخالص داخلی صنعت در سال ۹۹ خبر داد.

مهدی صادقی نیارکی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از وزارت صمت، مهدی صادقی نیارکی میزان اشتغال صنعتی ایجاد شده طی ۲ ماه اخیر را بیش از ۱۷ هزار نفر عنوان کرد و اظهار داشت: روند صدور جوازهای تأسیس نیز در مقایسه با سال گذشته با رشد ۲۷ درصدی به ۶۴۰۰ فقره رسیده و این موضوع از افزایش رغبت مردم به سرمایه گذاری در بخش صنعت حکایت دارد.

معاون امور صنایع وزیر صمت در ادامه از رشد ۸ درصدی تولید ناخالص داخلی صنعت در سال ۹۹ خبر داد و گفت: بر اساس گزارش بانک مرکزی روند تولید ناخالص داخلی در صنعت در چهار فصل مثبت بوده است به طوری که در فصل بهار رشد تولید ناخالص داخلی صنعت معادل ۱.۸، در فصل تابستان ۱۱.۹ پاییز ۱۰ و در زمستان ۸.۴ درصد بوده است.

وی خاطر نشان‌کرد: این رشد در شرایطی محقق شده که دو تهدید بزرگ تحریم و کرونا همچنان بر صنعت سایه افکنده بود و صنعتگران با تحمل مشکلات بسیاری توانستند جهش تولید را رقم بزنند.

معاون امور صنایع وزیر صمت با اشاره به جهش تولید ۲۳ محصول از بین ۲۸ محصول منتخب صنعتی تصریح کرد: در ۲ ماه ابتدای سال جاری روند تولید صنایع راهبردی نظیر خودرو و لوازم خانگی با رشد مناسبی رو به رو بوده است.

صادقی نیارکی تصریح کرد: میزان تولید کامیون، کامیونت و کشنده در صدر روند افزایشی محصولات منتخب قرار داشته و بیش از ۴۵.۵ درصد رشد داشته و میزان تولید خودرو سواری نیز حدود ۹ درصد افزایش یافته است.

وی در خصوص صنعت لوازم خانگی نیز بیان کرد: تولید ماشین لباسشویی با رشد بالغ بر ۴۰ درصد به بیش از ۱۷۹ هزار دستگاه و تولید یخچال با رشد ۳۰ درصدی به بیش از ۲۵۶ هزار دستگاه رسیده است. همچنین تولید تلویزیون با رشد ۲۵ درصدی به حدود ۱۵۰ هزار دستگاه رسیده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه