سرخط خبرها
  • خرید حمایتی مرغ از ۲۳ شهریور آغاز می شود
  • هدیه شب تولد، راز یک خیانت را فاش کرد
  • آموزش هزار گردان مقاومت ملی جان‌فدا آغاز می‌شود
  • تراکتور در غیاب بیرانوند به دنبال انتقام از تیم اماراتی
  • وضعیت خوب دریاچه ارومیه نسبت به سال گذشته؛ حجم آب ۸.۶ برابر سال گذشته شد
  • تمهیدات ویژه پلیس راهور و راهداری برای سفر‌های پایانی تابستان
  • پیگیری سرنوشت ۳ خلبان ایرانی از مسیر دوحه/ قطر قول مساعدت داد
  • فرایند صدور ویزای الکترونیکی حج ۱۴۰۶ کلید خورد
  • آغاز فاز اجرایی ساماندهی نیروهای شرکتی؛ ثبت اطلاعات برای پرداخت حقوق الزامی شد
  • توقیف ۲۴۰ مورد از اموال خائنان به وطن/ حساب‌های ۱۸۲ نفر مسدود شد

فرهاد نوری؛

تناقض ممنوعیت صادرات آهن آلات با صادرات خدمات فنی و مهندسی

معاون سازمان توسعه تجارت گفت: ممنوعیت صادرات آهن آلات به پروژه ها با صادرات خدمات فنی و مهندسی تناقض دارد، از این رو باید برای اجرای پروژه های خدمات فنی و مهندسی در کشور دیگر ممنوعیت واردات و صادرات مستثنا شود.

نشست سازمان توسعه تجارت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، معاون توسعه صادرات سازمان توسعه تجارت ایران در نشست با فعالان حوزه صادرات خدمات فنی و مهندسی با اشاره به اینکه صادرات این بخش با نوساناتی همراه شده است، گفت: پروژه های فنی و مهندسی بسیار بزرگ هستند که همکاری کشورها از طریق لابی ممکن است، از طرف دیگر شرکت های ایرانی مشکلاتی در زمینه ضمانتنامه های بانکی داشته اند. بانک مرکزی مصوبه ای داشته که از منابع اعتباری آن برای صدور ضمانتنامه در کشور مقصد برای شرکت های ایرانی استفاده شود و کشورهای مقصد بهانه ای نیاورند.

فرهاد نوری با بیان اینکه ممنوعیت صادرات آهن آلات به پروژه ها با صادرات خدمات فنی و مهندسی تناقض دارد، اظهار کرد: باید برای اجرای پروژه های خدمات فنی و مهندسی در کشور دیگر ممنوعیت واردات و صادرات مستثنا شود و همچنین باید در اجرای پروژه شرکت های خارجی نیز دخیل شوند تا همکاری به صورت بلندمدت در کشورهای خارجی امکان پذیر شود.

او با تاکید بر اینکه بازارهای مقصد پر ریسک هستند از این رو گاهی تمایل چندانی برای اجرا ندارد، اظهار کرد: بانک ها به دلیل اینکه توان مالی بیشتری دارد می تواند در زمینه برآورد کردن هزینه های پروژه موفق تر عمل کنند.

نوری با اشاره به اینکه رایزن ها نمی توانند پروژه های صادرات خدمات فنی و مهندسی را در کشور دیگر رصد کند، اظهار کرد: هرچند که تعداد رایزن های ایران تا حدودی افزایش یافته اما ارزیابی پروژه ها تخصصی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه