سرخط خبرها
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران
  • ‌ عراقچی: هرگونه نقض تعهدات مندرج در تفاهم متوجه آمریکا خواهد بود
  • پیشنهاد ویژه به سه ملی‌پوش در حین جام جهانی
  • سد کرج در وضعیت خوب آبی کشور بسر می برد
  • مأموران، ملی‌پوش اسپانیایی را به کمپ راه ندادند

مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری اصفهان خبر داد:

سازمان آرامستان‌های اصفهان در مسیر توسعه انرژی های پاک

مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری اصفهان گفت: با اجرای طرح نصب پنل‌های خورشیدی در سازمان آرامستان‌های اصفهان تا پایان سال ۱۴۰۲، در تولید برق بخشی از مسیر خودکفایی در برق را پیموده ایم.

آرامستان باغ رضوان
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان

، علی حاجیان درباره شــیوه کاهش و مدیریت مصرف انرژی در ســازمان آرامســتان‌ها اظهار کرد: در بحث انرژی دو حرکت را به طور جدی آغاز کردیم، نخست آنکه میزان مصرف انرژی خود را نسبت به وضع موجود بهینه کردیم که این مسئله با هوشمند سازی تاسیسات، جایگزینی لامپ‌های فرسوده و پر مصرف، تغییر وضعیت خاموشی و روشنایی‌ سازمان و مواردی از این دست تحقق یافت.

وی با بیان اینکه این سازمان در زمینه مصرف آب و گاز نیز طی این دو سال به همین شیوه عمل کرده است، افزود: توانستیم در زمینه میزان مصرف آب با اصلاح شــبکه،۵۰ درصد کاهش مصرف داشــته باشــیم، در حوزه برق نیز به کاهش مصرف ۳۰ درصدی نسبت به ســال گذشــته دســت یافتیم.

مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه این سازمان امسال به طور جدی به موضوع توسعه انرژی های پاک وارد شده‌ است، تصریح کرد: تمرکز ما امسال بر مدیریت مصرف برق است و طبق تفاهم‌نامه‌ای با شهرداری اصفهان تا پایان سال ۵۳۰ کیلووات به ظرفیت پنل‌های خورشیدی این سازمان افزوده خواهد شد.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۲۰ کیلووات پنل خورشیدی راه اندازی شده است، ادامه داد: کل مصرف برق سازمان آرامستان‌ها حدود ۱۳۰۰ کیلووات در ساعت است که با نصب پنل‌های خورشیدی جدید می‌توانیم نیمی از میزان برق مورد نیاز ســازمان را تامین کنیم.

حاجیان خاطر نشان کرد: سازمان امکان جذب ســرمایه‌گذار خصوصی در زمینه توسعه نیروگاه های خورشیدی را دارد و امیدواریم بتوانیم با جذب سرمایه گذار با سرعت بیشتری در مسیر دست یابی به انرژی پاک قدم بر داریم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر