موج
کدخبر : ۴۸۸۲۳۹ لینک کوتاه: https://www.mojnews.com/fa/tiny/news-488239
استاندار مازندران تأکید کرد؛

توجه جدی به زنجیره ارزش محصولات کشاورزی در مازندران

توجه جدی به زنجیره ارزش محصولات کشاورزی در مازندران

استاندار مازندران گفت: صادرات یکی از موضوعات مربوط به زنجیره ارزش بخش کشاورزی است و باید نقش زنجیره ها در استان شناسایی شود و ببینیم نقش مازندران در زنجیره ارزش کجاست.

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، سید محمود حسینی پور در جلسه شورای سیاست‌گذاری بخش کشاورزی مازندران اظهار داشت: هیچ جلسه‌ای را مهمتر از شورای سیاست‌گذاری بخش کشاورزی نمی دانیم و دبیرخانه آن باید فعال شود.

وی ادامه داد: موضوعات کشاورزی با دغدغه جدی مطرح می‌شود اما این مسایل باید مورد پیگیری قرار گیرد و باید بگوئیم جز دبیرخانه این شورا نمی تواند این مسیر را هموار کند.

استاندار مازندران با بیان اینکه کشاورزی ما تشنه دانش‌بنیان است، افزود: کسی‌که در دبیرخانه شورای سیاست‌گذاری بخش کشاورزی کار می‌کند باید همه انگیزه کاری‌اش کشاورزی باشد و با علاقه در این دبیرخانه کار کند.

وی بیان داشت: در حال حاضر متناسب با شرایط بحران کار می‌کنیم و باید همه اینها در شورای سیاست‌گذاری مشخص شود و با برنامه حرکت کنیم.

حسینی پور تصریح کرد: اساتید فراوانی در حوزه کشاورزی هستند که آمادگی خود را برای فعالیت اعلام کردند و باید از تمامی صاحبنظران کشاورزی برای کمیته هایی که راه‌اندازی می‌شود استفاده کنیم.

وی تصریح کرد: معاونت اقتصادی برای فعال کردن دبیرخانه و کمیته‌های شورای سیاست‌گذاری بخش کشاورزی اقدام کند تا خروجی کار کمیته‌ها دستورکار جلسه شورای سیاست‌گذاری شود و به مرحله اجرا دربیاید.

استاندار مازندران ادامه داد: صادرات یکی از موضوعات مربوط به زنجیره ارزش بخش کشاورزی است و باید نقش زنجیره ها در استان شناسایی شود و ببینیم نقش مازندران در زنجیره ارزش کجاست.

وی با بیان اینکه ماجرای برنج ماجرای پیچیده‌ای است و مافیای بزرگی پشت این قضیه قرار دارند و منافع کلانی پشت آن است، گفت: تا کی باید به این سمت برویم که مافیای برنج برای ما و کشاورزان تعیین تکلیف کند، بنابراین باید در شورای سیاست‌گذاری برنامه هایی برای این محصول وجود داشته باشد.

حسینی پور با بیان اینکه همه باند مافیا شناسایی شدند و زمانش که فرا برسد همه را افشا می‌کنیم، عنوان داشت: کسانی هستند که اراده دارند تا در بخش کشاورزی سرمایه‌گذاری کنند و باید راه را برای این افراد باز کنیم و به آنها میدان دهیم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه
مهمترین اخبار
گفتگو
آخرین اخبار گروه
پربازدیدترین گروه