رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین:

ارتباط بخش تحقیقات و اجرا توسعه بخش کشاورزی را بدنبال خواهد داشت

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: ارتباط بخش تحقیقات و اجرا در انتقال روش های نوین به بهره برداران ، توسعه بخش کشاورزی را بدنبال خواهد داشت.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قزوین

به گزارش خبرگزاری موج قزوین،محمد حسین عطایی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در جلسه شورای تحقیقات‌ ، آموزش و ترویج کشاورزی استان گفت: ارتباط بخش تحقیقات و اجرا در انتقال روش های نوین  به بهره برداران ، توسعه بخش کشاورزی را بدنبال خواهد داشت.

وی  در ادامه اضافه کرد:عدم ارتباط فکری بین تحقیقات و اجرا مشکلات زیادی را برای بخش کشاورزی ایجاد خواهد کرد .

ایشان بیان داشت:بخش اجرا بایستی مشکلات  کشاورزی و بهره برداران را احصا و به محققین  ارائه کنند تا با یک‌ کار علمی و تحقیقاتی مشکل بخش کشاورزی زیر بنایی حل شود .

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین  گفت:تربیت و آموزش نیروی ماهر برای بخش کشاورزی ضروری است تا در جهت پیبشرد اهداف توسعه بخش  استفاد کرد .

وی افزود:ورود دا نش و سرمایه به بخش کشاورزی  راندمان تولید در محصولات کشاورزی را بدنبال خواهد داشت .

عطایی بیان داشت:بایستی کمک کرد با ورود محققان و بهره مندی از دانش و تجربه کارشناسان کشاورزی را رونق بخشید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه