سرخط خبرها
  • افزایش حقوق، درخواست معلمان مناطق صعب العبور شد
  • رایگان شدن مترو، مسافران را ۲۰ درصد بیشتر کرد
  • دلافوئنته تا ۲۰۳۰ در اسپانیا ماندگار شد
  • دستگیری عامل انتشار بدافزار؛ سرقت اینترنتی از حساب ۵۰ شهروند تهرانی
  • آغاز آموزش و سازماندهی هزار گردان مقاومت ملی مردمی
  • ۱۶ کیلومتر نخست منطقه سه آزادراه تهران ـ شمال در حال ساخت است 
  • پاک‌نژاد: ظرفیت‌های آسیب‌دیده صنعت نفت در مسیر بازگشت قرار گرفت
  • تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
  • علوی: اعضای فدراسیون فوتبال پاداش جام جهانی را عودت دادند/ قرارداد آقای قلعه نویی سفید است
  • ورود موج جدید بارشی به کشور از روز جمعه
  • سردار محبی: آمریکا به مونتاژ تصاویر و روایت‌سازی هالیوودی عادت دارد
  • پیروزی تیم‌های ملی شطرنج زنان و مردان ایران در دور اول المپیاد جهانی سمرقند
  • آغاز عملیات اجرایی خط جدید برداشت و انباشت فولاد

قائم مقام موسسه خیریه امام حسین (ع) خبرداد؛

جمع آوری ۵۰۰ میلیون تومان برای کمک به مددجویان در سال جدید

قائم مقام موسسه خیریه امام حسین علیه السلام از جمع آوری ۵۰۰ میلیون تومان برای کمک به مددجویان پس از گذشت یک ماه از سال جدید خبرداد.

مهدی رقایی

مهدی رقایی در گفتگو با خبرنگارخبرگزاری موج اصفهان، تصریح کرد: موسسه خیریه امام حسین (ع) بعد از گذشت یک ماه از سال جدید بالغ بر ۵۰۰ میلیون تومان به مددجویان خود کمک کرده تا بتوانند در این شرایط اقتصادی سرپناهی برای خانواده خود بسازند.

وی اضافه کرد: با توجه به نزدیک شدن فصل جابجایی و سر رسید اجاره‌ خانه‌ها،تعداد مراجعان خیریه امام حسین علیه السلام افزایش یافته است‌.

قائم مقام موسسه خیریه امام حسین علیه السلام افزود: موسسه خیریه امام حسین علیه السلام، خیریه تخصصی حوزه مسکن است که در سال ۱۳۶۱ توسط بازاریان تاسیس شد و این روز ها که مرز چهل سالگی را هم رد کرده، و در عین جوانی، با سابقه و پر از تجربه است.

رقایی با اشاره به شعار "مهربانی تو می سازد" گفت:  موسسه خیریه امام حسین علیه السلام با اشاره به اینکه از سال ۹۸ جذب مشارکت‌ها را از طریق سفارش استند و قلک آغار کرده و در کنار ساختن سرپناه برای نیازمندان، حامی محیط زیست نیز هست و با توجه به اضافه شدن بخش جذب مشارکت‌ها یک درآمد پایدار برای خیریه امام حسین علیه السلام به وجود آمده که امیدواریم با همیاری مردم این فعالیت‌ها را گسترش دهیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه