موج
کدخبر : ۴۸۱۴۳۰ لینک کوتاه: https://www.mojnews.com/fa/tiny/news-481430
محمد امین لیاقت:

حریق مجتمع تجاری نخیل بندرعباس توسط آتش نشانان مهار شد

حریق مجتمع تجاری نخیل بندرعباس توسط آتش نشانان مهار شد

حریق در مجتمع تجاری نخیل در چهارراه نخل ناخدای بندرعباس مهار شد.

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، محمد امین لیاقت رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندرعباس اظهار داشت: ساعت ۹:۳۱ بیستم فروردین طی تماس تلفنی با مرکز ١٢۵ آتش نشانی، گزارش آتش سوزی در مجتمع تجاری نخیل بندرعباس دریافت می شود.

وی با بیان اینکه حادثه در چهار راه نخل ناخدا ابتدای خیابان دانشگاه رخ داده است، عنوان کرد: به محض اطلاع از وقوع حریق تیمهای عملیاتی از ایستگاه‌ های آتش نشانی ۳، ۹، ۴ و ۱ به محل اعزام شده و در مدت زمان کوتاهی آتش مهار و خاموش می شود.

لیاقت تصریح کرد: تیم های آتش نشان با تلاش فراوان در همان لحظات اولیه از گسترش بیشتر آتش جلوگیری کرده و حدود یک ساعت عملیات تخلیه دود و ایمن سازی محیط را انجام داده اند.

وی با ابراز اینکه حریق به دفتر اداری مجتمع خساراتی وارده نموده است تعداد مغازه هایی که به صورت مستقیم درگیر آتش سوزی بوده اند را یک واحد اعلام کرد اما در مجموع مغازه های این مجتمع دچار دود گرفتگی شده اند.

این مقام مسئول پیرامون علت وقوع آتش سوزی بیان داشت: در حال حاضر امکان اعلام علت دقیق وقوع حادثه وجود ندارد و بررسی های کارشناسی جهت یافتن آن ادامه دارد.

وی در پایان افزود: این حادثه هیچگونه خسارت جانی بدنبال نداشته است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه
مهمترین اخبار
گفتگو
آخرین اخبار گروه
پربازدیدترین گروه