سرخط خبرها
  • بانوی ایرانی داور ۳ فینال سپک تاکرا بازی‌های آسیایی
  • تولید ۳۹۰ میلیون مترمکعب آب بازیافتی
  • ضرب‌الاجل مرکز اطلاعات مالی برای صندوق‌های قرض‌الحسنه غیرمجاز
  • پلیس راهور علت تأخیر در پلاک‌گذاری برخی خودرو‌های نوشماره را اعلام کرد
  • فروش ارز در شعب منتخب بانک‌ها آغاز شد
  • علوم پزشکی تهران: والدین، دانش آموز سرما خورده را به مدرسه نفرستند
  • جمشیدی و شاهی در پدل برنز گرفتند
  • اختلاف یک میلیارد تومانی قیمت مسکن بین مناطق تهران
  • سیاوش جمشیدی، از اراذل و اوباش مسلح سطح یک شهرکرد اعدام شد
  • آغاز ثبت‌نام دومین آزمون اختصاصی استخدامی افراد دارای معلولیت
  • سلطه آرین سلیمی بر آسیا؛ شانزدهمین طلای کاروان «شجره طیبه» به ثبت رسید
  • اعلام نفرات برتر کنکور ۱۴۰۵/ نتایج اولیه آزمون سراسری فردا اعلام می‌شود

ساخت ۱۱۵ کلاس درس به همت خیرین در استان قم

عضو مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان قم از احداث ۱۱۵ کلاس درس با مساحتی بیش از ۱۲ هزار متر مربع در ۱۴۰۱ خبرداد و گفت: در ساخت کلاس‌ها و مدارس خیرساز علاوه بر همت خیرین، شاهد مشارکت مطلوب مسئولان بوده‌ایم.

ساخت مدرسه

به گزارش خبرگزاری موج قم، نیکوکاران و خیرین مدرسه‌سازان استان قم شب گذشته طی مراسمی با حضور جمعی از مسئولان و به میزبانی اداره‌کل نوسازی مدارس بر سر سفره افطار گردهم آمدند.

در این مراسم احمد امیرآبادی فراهانی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، علیرضا رحیمی مدیرکل آموزش و پرورش استان قم، ابراهیم معتمدی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم، مجید متین فر معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم، ناصر علایی رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان قم، نرگس نیازمند عضو شورای اسلامی شهر و همچنین احمدرضا اجتهادی مدیرکل سازمان نوسازی مدارس استان حضور داشتند.

ابوالفضل هندویان عضو مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان طی سخنانی اظهار کرد: خیرین نیاز به تشکر و تکریم ندارند و با دل و جان کار می کنند و در صحنه می مانند.

وی ادامه داد: ۱۱۵ کلاس درس با مساحتی بیش از ۱۲ هزار مترمربع در سال گذشته به همت خیرین در استان قم ساخته شده است.

عضو مجمع خیرین مدرسه ساز استان قم افزود: همت خیرین مدرسه‌ساز با پشتیبانی پشت صحنه مسئولان قم در استانداری، شهرداری، سازمان نوسازی و دیگر سازمان ها و نهادها همراه است که جای تقدیر دارد.

وی همچنین ابراز امیدواری کرد که کارهای خیر توسط خود خیرین و در زمان حیات آنان به سرانجام برسد تا نام نیک آنان‌ برای همیشه به یادگار بماند.

هندویان تصریح کرد: خیرین باید همواره در کار خیر پیشقدم باشند و تا زنده هستند دست از تلاش و کوشش بر ندارند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه