سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

مدیر کل آموزش و پرورش‌ فارس‌ مطرح کرد؛

استفاده از ظرفیت زنان در دستور کار آموزش و پرورش

مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: آموزش و پرورش در دولت انقلابی سیزدهم همواره استفاده از ظرفیت زنان را در دستور کار خود قرار داده است.

عسکری+ مدیر کل آموزش پرورش فارس

به گزارش خبرگزاری موج فارس، مدیر کل آموزش و پرورش استان در همایش آموزشی، تبیین سیمای مطلوب الگوی سوم زن مسلمان که در باشگاه فرهنگیان شیراز برگزار شد، با اشاره به جمعیت بیش از سی و سه هزار نفری بانوان فرهنگی استان فارس، افزود: در راستای بهره مندی از ظرفیت مدیریتی زنان فرهنگی در دولت مردمی، اولین مدیر زن آموزش و پرورش در استان را در ناحیه ۴ شیراز منصوب کردیم. 

محمد خلیل عسکری تصریح کرد: بنا داریم کارنامه عملکردی مدیران مدارس استان را تدوین کنیم و به همین جهت تحولی اساسی در انتصاب مدیران مدارس در سال جدید را در دستور کار داریم. 

مدیرکل آموزش و پرورش فارس  ادامه داد: تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت تا الگوی واقعی زن مسلمان را به جامعه معرفی کنیم.

 

مدیران زن از مردان فعال تر هستند

 

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش فارس نیز در این همایش گفت: وجه تمایز مدیریت اسلامی از سایر مدیریت ها، وجه ارزشی آن است.

فرشید قاسمی افزود: مدیریت ظرفیت سازی و توسعه افراد است لذا یک مدیریت فرزانه می داند سرزنش یک نقد سازنده است و شکست یک فرصت موفق است.

وی ادامه داد: سه مقوله استحقاق، روز مرگی و وابستگی سه تله مدیریتی است که افراد باید مواظب باشند در آن گرفتار نشوند.لذا استفاده از شش کلاه تفکری، راه برون رفت از تله مدیریتی است.

معاون آموزش متوسطه خاطرنشان کرد: ۹۰ درصد اتفاقات در دست خود مدیر است  لذا با تدبیر می تواند آن را اداره کند.

وی ادامه داد: بازخورد صریح و به موقع می تواند در نوع مدیریت اثر گذار باشد مدیر موفق می تواند با بهره مندی از انگیزه های درونی افراد اوضاع را مدیریت کند و از انگیزه‌های بیرونی نیز استفاده کند.  

شایان ذکر است؛ در این همایش خانم رابعه امامی رضوی مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور بانوان ‌حضور داشت بیش از ۵۰۰ نفر مشاورین امور زنان در نواحی، شهرستان ها و مناطق استان فارس و همچنین مدیران، معاونان پرورشی و مربیان سازمان دانش آموزی مدارس دخترانه شیراز مشارکت داشتند.

خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه