سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران:

برنامه های بزرگداشت روز مازندران در راستای امید آفرینی برگزار شود

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران خواستار تبیین نقش مردم مازندران در تشکیل حکومت تشیع با هدف مبارزه با استبداد شد و گفت: باید برنامه های بزرگداشت روز مازندران در راستای امید آفرینی و تقویت نشاط و امید برگزار شود.

روز مازندران

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، روح الله سلگی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران در هشتمین جلسه گرامیداشت هفته مازندران، اظهار داشت: به فرموده حضرت امام خمینی (ره) این شهادت ها باورمندی ملت ما را که راهشان استمرار راه حضرت سیدالشهدا علیه السلام است بیشتر می کند و خدشه ای به اراده پولادین ملت ایران وارد نخواهد کرد.

وی با بیان اینکه امروز شاهد نبرد حق و باطل هستیم، ادامه داد: متأسفانه با پلیدترین نوع تقابل با جمهوری اسلامی مواجه ایم.

معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران به دروغ پراکنی دشمنان انقلاب و جریان کشته سازی اشاره کرد و گفت: این کشته سازی ها نشان از استیصال دشمنان انقلاب دارد.

وی با بیان اینکه توطئه های دشمنان انقلاب نخ نما شده، اظهار امیدواری کرد: با بصیرت ملت شریف ایران از این حوادث نیز به سلامت عبور کنیم.

سُلگی به نامگذاری روز ۱۴ آبان در تقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران به نام روز مازندران اشاره کرد و بیان داشت: قدردان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و استاندار مازندران در جهت ثبت نام روز مازندران در تقویم هستیم.

وی با اشاره به پیشینه تشکیل اولین حکومت علویان در استان مازندران گفت: اندیشمندانی که سیر تحولات تاریخ و شکل گیری نظام های سیاسی را مطالعه کرده اند به درستی دریافتند که چه کار بزرگی در مازندران انجام شده و مردمان این خطه از شما کشور در سال ۲۵۰ هجری قمری برای تشکیل حکومت شیعی چه اقدام ارزشمندی انجام داده اند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران با بیان اینکه مردم مازندران با هدف عدالت خواهی و مبارزه با استبداد ریشه حکومت هایی که به اسلام منتسب بودند اما چهره واقعی اسلام را نداشتند و ظالم بودند حکومت علویان را بنیان نهادند، افزود: نهال تنومند تشیع که محور مقاومت است در مازندران غرس شد باید این مناسبت در مازندران به شایستگی بزرگ داشته شود.

وی از برگزاری همایش روز بزرگداشت مازندران در آبان ماه جاری خبر داد و تبیین نقش مازندران در تشکیل حکومت علویان را یک راهبرد کلان فرهنگی در استان برشمرد و به اغتشاشات اخیر کشور و پروژه ناامید کردن ملت ایران از نظام که توسط ضد انقلاب مدیریت می شود اشاره کرد و گفت: باید برنامه ها و فعالیت ها در راستای امید آفرینی و بازگشت امید به جامعه برگزار شود.

سُلگی به سیاه نمایی رسانه های بیگانه برای ایجاد یأس و ناامیدی بین مردم اشاره کرد و خواستار تبیین نقش مردم مازندران در تشکیل حکومت تشیع با هدف مبارزه با استبداد شد.

وی با بیان اینکه سال های گذشته مراسم بزرگداشت روز مازندران به صورت مردمی در مازندران و پایتخت برگزار می شد، بیان داشت: امسال مسئولین استانی از جمله فرمانداران شهرستان ها در کنار مردم تلاش دارند این مناسبت فرهنگی دینی به درستی ارج نهاده شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه