سرخط خبرها
  • امتحانات نهایی یازدهم و دوازدهم در ۴ استان لغو شد
  • ایمنی خودرو پس از خطای انسانی، مهم‌ترین عامل تصادفات است
  • تردد از مسیر موردتأیید آمریکا در تنگه هرمز به صفر رسید
  • رئیس انجمن صنعت تایر: خودروسازان ۶ همت به این صنعت بدهکارند
  • والیبال نشسته ایران آمریکا را در هم‌ کوبید
  • نرخ بلیت پروازهای اربعین به‌زودی اعلام می‌شود
  • وزارت جهاد: با واردات روغن و خوراک دام فشار بر منابع آبی را کم می‌کنیم
  • شخم‌زدن ورزشگاه آزادی زیر ذره‌بین مجلس
  • آغاز دور جدید حملات اینترنشنال به ایست‌های بازرسی
  • بازار نفت در آستانه تهی شدن با بسته شدن مجدد هرمز
  • توضیح وزارت ارشاد درباره انتشار اطلاعات مالی هنرمندان
  • انتقاد وزارت صمت از فرمول قیمت‌گذاری خودرو
  • کشف ۱۸۷ دستگاه استخراج غیرمجاز رمزارز در دو واحد صنعتی در استان تهران
  • ۵ بانک جدید به شبکه خرید اسکناس حاصل از صادرات پیوستند
  • ورزشگاه آزادی تا دی ماه در دسترس نیست!
  • زاکانی: مانع توسعه فیبر نوری نیستیم؛ دنبال اجرای قانونیم
  • اسپانیا با برد فرانسه راهی فینال جام جهانی شد
  • اسدبیگی: در پرسپولیس قربانی مسائل غیرفنی شدم/ بی‌دلیل مرا کنار گذاشتند
  • اتصال کارت بانکی به کارت سوخت به‌زودی عملیاتی می‌شود
  • صفر تا صد طرح سربازی نخبگان، خدمت تخصصی جایگزین حضور در پادگان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران اعلام کرد؛

فعالیت ۳۱۰ خانه هلال شهری و روستایی در مازندران

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران از فعالیت ۳۱۰ خانه هلال شهری و روستایی در این استان خبر داد.

خانه هلال چالوس

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، غلامعلی فخاری مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران اظهار داشت: با توجه به وضعیت اقلیمی و شرایط حادثه خیزی استان و همچنین نقش مؤثر خانه های هلال در افزایش تاب آوری، راه اندازی و توسعه خانه های هلال در محلات شهری و روستایی و به ویژه در مراکز دهستانها یک ضرورت انکارناپذیر است.

وی یکی از برنامه راهبردی هلال احمر مازندران را توسعه خانه های هلال و مدیریت بحران روستایی عنوان کرد و ادامه داد: تاکنون ۲۷۴ خانه هلال روستایی و ۳۶ خانه هلال شهری با هدف توسعه آموزش های امدادی و استفاده از ظرفیتهای محلی و بومی در مدیریت بحران در استان مازندران راه اندازی شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران تأکید کرد: به موازات توسعه خانه های هلال در مناطق روستایی، راه اندازی خانه های هلال در محلات شهری را نیز در برنامه داریم که هم اکنون در برخی از شهرستانهای استان اجرایی شده است.

وی جذب و آموزش را از مؤلفه های هدف گذاری شده در پروتکل خانه های هلال عنوان کرد و گفت: خانه های هلال مناسب ترین روش برای توانمندسازی ساکنان مناطق روستایی است و این مهم باید به صورت جدی پیگیری شود.

فخاری، با تأکید بر اینکه امکان اجرای وظایفی که در قانون جدید مدیریت بحران بر عهده جمعیت هلال احمر است از طریق خانه های هلال با هزینه کمتر و بازدهی بالاتر قابل اجرا است، تصریح کرد: سوانح چندسال اخیر از جهت گستردگی حوزه جغرافیایی نشان داد که بدون مشارکت جوامع محلی، اجرای مأموریت‌ها برای جمعیت هلال احمر با سختی همراه است، از این رو «خانه های هلال» ایده ارزشمندی برای تسهیل در خدمت رسانی به مردم و تقویت تاب آوری و پایداری جوامع محلی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه