سرخط خبرها
  • افزایش حقوق، درخواست معلمان مناطق صعب العبور شد
  • رایگان شدن مترو، مسافران را ۲۰ درصد بیشتر کرد
  • دلافوئنته تا ۲۰۳۰ در اسپانیا ماندگار شد
  • دستگیری عامل انتشار بدافزار؛ سرقت اینترنتی از حساب ۵۰ شهروند تهرانی
  • آغاز آموزش و سازماندهی هزار گردان مقاومت ملی مردمی
  • ۱۶ کیلومتر نخست منطقه سه آزادراه تهران ـ شمال در حال ساخت است 
  • پاک‌نژاد: ظرفیت‌های آسیب‌دیده صنعت نفت در مسیر بازگشت قرار گرفت
  • تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
  • علوی: اعضای فدراسیون فوتبال پاداش جام جهانی را عودت دادند/ قرارداد آقای قلعه نویی سفید است
  • ورود موج جدید بارشی به کشور از روز جمعه
  • سردار محبی: آمریکا به مونتاژ تصاویر و روایت‌سازی هالیوودی عادت دارد
  • پیروزی تیم‌های ملی شطرنج زنان و مردان ایران در دور اول المپیاد جهانی سمرقند
  • آغاز عملیات اجرایی خط جدید برداشت و انباشت فولاد

حمیدرضا رحیمی:

دانشجویان مشهدی می توانند در همه پایگاه‌ها واکسینه شوند

رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد اجرایی مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: هم اکنون ۴۳ پایگاه و مرکز تجمیعی واکسیناسیون در استان خراسان رضوی و در مناطق زیر پوشش این دانشگاه راه اندازی شده است.

 پایگاه‌های واکسیناسیون در شهر مشهد

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، حمیدرضا رحیمی رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد اجرایی مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعلام کرد: همه دانشجویان ساکن مشهد می‌توانند با در دست داشتن کارت دانشجویی برای دریافت واکسن به همه پایگاه‌های واکسیناسیون در شهر مشهد مراجعه کنند.

رحیمی همچنین در ادامه این خبر اظهار کرد: علاوه بر مراکز واکسیناسیون مستقر در دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه آزاد اسلامی دیگر مراکز واکسیناسیون در شهر مشهد پذیرای دانشجویان هستند.

رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد اجرایی مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: هم اکنون ۴۳ پایگاه و مرکز تجمیعی واکسیناسیون در مناطق زیر پوشش این دانشگاه راه اندازی شده است و این پایگاه‌ها در مشهد، فریمان، سرخس، قوچان، چناران، کلات، طرقبه، خواف، کاشمر، گلبهار، بردسکن، تایباد و کاشمر راه اندازی شده است.

وی همچنین افزود: از مجموع مراکز واکسیناسیون، ۲۷ پایگاه تجمیعی است که با مشارکت دیگر سازمان‌ها و ارگان‌ها برای گسترش خدمات رسانی و سهولت در دسترسی شهروندان به پایگاه‌های واکسیناسیون راه اندازی شده است.

رحیمی در خاتمه تاکید کرد و گفت: هم اکنون ظرفیت واکسیناسیون به بیش از ۵۵ هزار دوز در روز رسیده که این امر موجب افزایش خدمات رسانی به گروه‌های هدف شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه