سرخط خبرها
  • خرید حمایتی مرغ از ۲۳ شهریور آغاز می شود
  • هدیه شب تولد، راز یک خیانت را فاش کرد
  • آموزش هزار گردان مقاومت ملی جان‌فدا آغاز می‌شود
  • تراکتور در غیاب بیرانوند به دنبال انتقام از تیم اماراتی
  • وضعیت خوب دریاچه ارومیه نسبت به سال گذشته؛ حجم آب ۸.۶ برابر سال گذشته شد
  • تمهیدات ویژه پلیس راهور و راهداری برای سفر‌های پایانی تابستان
  • پیگیری سرنوشت ۳ خلبان ایرانی از مسیر دوحه/ قطر قول مساعدت داد
  • فرایند صدور ویزای الکترونیکی حج ۱۴۰۶ کلید خورد
  • آغاز فاز اجرایی ساماندهی نیروهای شرکتی؛ ثبت اطلاعات برای پرداخت حقوق الزامی شد
  • توقیف ۲۴۰ مورد از اموال خائنان به وطن/ حساب‌های ۱۸۲ نفر مسدود شد

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان خبر داد:

بستری ۲۵۳ مراجع کننده در بخش عادی بیماران کرونا / وضعیت جسمی ۴۰ بیمار وخیم است

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان با اشاره به اینکه ۲۵۳ نفر از مراجعان به بیمارستان ها در بخش عادی بیماران کرونا طی ۲۴ ساعته گذشته بستری شدند، گفت: ۱۹ بیمار مبتلا به کرونا در بخش آی.سی.یو مراکز درمانی استان بستری هستند و در مجموع وضعیت جسمی ۴۰ بیمار بستری در بیمارستان های استان وخیم گزارش شده است.

محمد طاهری

به گزارش خبرگزاری موج و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان، محمد طاهری،  مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان روز شنبه  با اشاره به اینکه ۲۵۳ نفر از مراجعان به بیمارستان ها در بخش عادی بیماران کرونا طی ۲۴ ساعته گذشته بستری شدند، گفت:  ۱۹ بیمار مبتلا به کرونا در بخش آی.سی.یو مراکز درمانی  استان بستری هستند و در مجموع وضعیت جسمی ۴۰ بیمار بستری در بیمارستان های استان وخیم گزارش شده است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت که با فوت ۹ بیمار دیگر در ۲۴ ساعت گذشته آمار مرگ و میر ناشی از کرونا در استان از ابتدای اپیدمی ویروس تاکنون به ۲ هزار و ۳۹۸ مورد رسیده است.

وی با اشاره به افزود: همچنین با شناسایی ۵۹۹ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در این استان، مجموع بیماران بستری مثبت به ۲۰ هزار و ۸۲۲ و بیماران سرپایی مثبت به ۵۴ هزار و ۶۲۷ نفر رسید.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اظهار داشت: تعداد مراجعان سرپایی به اورژانس بیمارستان‌های استان با علائم تنفسی مشکوک به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته یک هزار و  ۹۲ مورد بود که ۲۵۳ نفر از مراجعان به بیمارستان ها در بخش عادی بستری شدند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان افزود: ۱۹ بیمار مبتلا به کرونا در بخش آی.سی.یو مراکز درمانی  استان بستری هستند و در مجموع وضعیت جسمی ۴۰ بیمار بستری در بیمارستان های استان وخیم گزارش شده است.

طاهری درباره آخرین وضعیت بیماران کرونایی در شهرستان‌های استان نیز گفت: شمار بیماران کرونایی بستری(از ابتدای همه گیری ویروس کرونا تاکنون) در بیمارستان‌های اسدآباد ۹۷۳ ، بهار یک هزار و ۹۱ ، تویسرکان یک هزار و ۱۲۸، رزن ۸۶۹ ، درگزین ۳۰۲، فامنین ۳۴۰ و کبودراهنگ یک هزار و ۱۲۵ نفر است.

وی افزود: همچنین تاکنون سه هزار و ۹۴۱ نفر در ملایر، ۲ هزار و ۵۳۸ نفر در نهاوند و هشت هزار و ۳۳ نفر نیز در شهرستان همدان به ویروس کرونا مبتلا و بستری شده اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه