سرخط خبرها
  • افزایش حقوق، درخواست معلمان مناطق صعب العبور شد
  • رایگان شدن مترو، مسافران را ۲۰ درصد بیشتر کرد
  • دلافوئنته تا ۲۰۳۰ در اسپانیا ماندگار شد
  • دستگیری عامل انتشار بدافزار؛ سرقت اینترنتی از حساب ۵۰ شهروند تهرانی
  • آغاز آموزش و سازماندهی هزار گردان مقاومت ملی مردمی
  • ۱۶ کیلومتر نخست منطقه سه آزادراه تهران ـ شمال در حال ساخت است 
  • پاک‌نژاد: ظرفیت‌های آسیب‌دیده صنعت نفت در مسیر بازگشت قرار گرفت
  • تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
  • علوی: اعضای فدراسیون فوتبال پاداش جام جهانی را عودت دادند/ قرارداد آقای قلعه نویی سفید است
  • ورود موج جدید بارشی به کشور از روز جمعه
  • سردار محبی: آمریکا به مونتاژ تصاویر و روایت‌سازی هالیوودی عادت دارد
  • پیروزی تیم‌های ملی شطرنج زنان و مردان ایران در دور اول المپیاد جهانی سمرقند
  • آغاز عملیات اجرایی خط جدید برداشت و انباشت فولاد

علی شکاری:

خشکسالی و بهره برداری بی رویه، عامل اصلی از بین رفتن مراتع خراسان رضوی است

معاون اداره کل منابع طبیعی خراسان رضوی عنوان کرد: اگر روند بی رویه در استفاده از مراتع استان ادامه یابد، نابودی آن اجتناب‌ناپذیر است و از همه درخواست دارم در حفاظت و حراست از پوشش گیاهی و مراتع موجود همت گمارند.

مراتع خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، علی شکاری معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی اعلام کرد: بهره‌برداری بی‌رویه از مراتع و خشکسالی‌ها موجب نابودی عرصه‌های مرتعی شده و تراکم پوشش گیاهی مراتع را از تراکم خوب به مراتع فقیر و فاقد پوشش گیاهی و نهایتا بیابانی مبدل ساخته است.

علی شکاری در ادامه افزود: میانگین تولید علوفه مراتع استان حدود ۱ میلیون و ۶۲۵ هزار تن است که نیمی از آن یعنی حدود ۸۱۲.۵۰۰ تن  قابل بهره‌برداری است.

وی گفت: این میزان پاسخگوی چرای مجاز ۳.۵ میلیون واحد دامی بوده در صورتی که هم اکنون دام موجود در مراتع بیش از ۲ برابر این تعداد است.

شکاری خاطرنشان کرد: بهره‌برداری بی‌رویه از مراتع و خشکسالی‌ها موجب نابودی عرصه‌های مرتعی شده و تراکم پوشش گیاهی مراتع را از تراکم خوب به مراتع فقیر و فاقد پوشش گیاهی و نهایتا بیابانی مبدل ساخته است.

وی ادامه داد: روند رو به تزاید در سیر قهقرایی مراتع و خشکسالی در خراسان رضوی  اگر همچنان  ادامه یابد اجتناب‌ناپذیر بوده و خسارات جبران‌ناپذیری بر مراتع و دامپروری استان وارد خواهد آورد.

شکاری در خاتمه با درخواست از مرتع‌داران و دام‌داران گفت: از کلیه دامداران و مرتع داران و همه آنانی که با منابع طبیعی ارتباط دارند درخواست دارم با رعایت مقررات چرای و استفاده مجاز در حفاظت و حراست از پوشش گیاهی و مراتع موجود و باقی مانده در استان خراسان رضوی بکوشند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه