سرخط خبرها
  • بانوی ایرانی داور ۳ فینال سپک تاکرا بازی‌های آسیایی
  • تولید ۳۹۰ میلیون مترمکعب آب بازیافتی
  • ضرب‌الاجل مرکز اطلاعات مالی برای صندوق‌های قرض‌الحسنه غیرمجاز
  • پلیس راهور علت تأخیر در پلاک‌گذاری برخی خودرو‌های نوشماره را اعلام کرد
  • فروش ارز در شعب منتخب بانک‌ها آغاز شد
  • علوم پزشکی تهران: والدین، دانش آموز سرما خورده را به مدرسه نفرستند
  • جمشیدی و شاهی در پدل برنز گرفتند
  • اختلاف یک میلیارد تومانی قیمت مسکن بین مناطق تهران
  • سیاوش جمشیدی، از اراذل و اوباش مسلح سطح یک شهرکرد اعدام شد
  • آغاز ثبت‌نام دومین آزمون اختصاصی استخدامی افراد دارای معلولیت
  • سلطه آرین سلیمی بر آسیا؛ شانزدهمین طلای کاروان «شجره طیبه» به ثبت رسید
  • اعلام نفرات برتر کنکور ۱۴۰۵/ نتایج اولیه آزمون سراسری فردا اعلام می‌شود

ایرج امینی فر خبر داد:

قضاوت بیش از ۳۰ داور اردبیلی در مسابقات کشوری

رئیس کمیته داوران هیات فوتبال استان اردبیل از قضاوت بیش از ۳۰ داور استان در مسابقات فوتبال و فوتسال کشور خبر داد.

داور فوتبال

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، ایرج امینی فر ، رئیس کمیته داوران هیات فوتبال استان اردبیل گفت: در حال حاضر ۳۰ داور از استان اردبیل در مسابقات فوتبال و فوتسال کشور قضاوت می‌کنند که پنج داور آقا و خانم در لیگ برتر فوتبال و ۲ داور در لیگ ‌برتر فوتسال و بقیه هم در لیگ های مختلف کشور قضاوت می کنند.

وی افزود: امسال با حمایت و پیگری های رئیس هیات فوتبال استان اردبیل داوری فوتبال وفوتسال بسیار موفق عمل کرد و قضاوت داوران استان درسطح کشور افزایش یافته است.

رئیس کمیته داوران هیات فوتبال استان اردبیل تصریح کرد: دانش و توانمندی داوران آقا و خانم استان بسیار بالاست و در قضاوتشان به ویژه در لیگ برتر فوتبال و فوتسال و لیگ دسته اول فوتسال نمره قبولی گرفتند و انتظار می رود با توجه به پتانسیل و توانمندی داوران اردبیل در آینده شاهد قضاوت داوران استان درسطح بین المللی باشیم.

امینی فر از برگزاری دوره های دانش افزایی داوران با حضور مدرسان مطرح از جمله فریدون اصفهانیان در استان خبر داد و گفت: علاوه بر اردبیل در سایر شهرستان ها نیز دوره های داوری برگزار شده است.

او تصریح کرد: سال آینده تلاش می‌کنیم تا در همه شهرستان‌ها کلاس‌های داوری را برگزار کنیم که در کنار برگزاری این کلاس ها استعداد یابی و شناسایی داوران توانمند اولویت است.

رئیس کمیته داوران هیات فوتبال استان اردبیل گفت: ناظران خوبی هم از استان در مسابقات کشور حضور داشتند و توانمندی های ناظران و مدرسان و داوران استان اردبیل ستودنی است.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه