سرخط خبرها
  • استاندار مازندران: خسارت سیل در ساری ۳.۵ همت برآورد می‌شود
  • بازآفرینی محلات آسیب‌دیده ۲۰ شهر و ۱۱ استان از جنگ تحمیلی دوم و سوم
  • خودرو‌های فرسوده از رده خارج می‌شوند
  • قهرمانی پاراکماندار ایران در مسابقات جهانی هند
  • اعزام تیم فنی و ارزیابی خسارت صندوق بیمه حوادث به مناطق سیل‌زده مازندران و گیلان
  • ۱۲۰ مگاوات برق پاک به شبکه برق کشور تزریق می‌شود
  • شرایط فروش ۸ محصول ایران خودرو اعلام شد
  • دستگیری عاملان شرارت، هشدار پلیس درباره ایجاد مزاحمت در خیابان‌ها
  • فرمانده نیروی زمینی ارتش: برای رویارویی با هر تهدیدی آمادگی کامل داریم
  • خسارت سیل و طوفان به ۷۷۲ واحد مسکونی در مازندران
  • صعود والیبال ایران با سه برد متوالی به مرحله حذفی
  • واحد‌های دارای سابقه استخراج رمزارز مشمول حذف یارانه انرژی می‌شوند
  • پزشکیان: رسیدگی به محرومان از اولویت‌های حکمرانی است
  • تدوین نقشه راه سازمان مدیریت بحران کشور/ احتمال ال‌نینو در ۲۷ استان کشور وجود دارد

تاکید بر نقدپذیری مسئولان و حمایت از خبرنگاران منتقد

امام جمعه میناب با اشاره به این‌که انتقادپذیری مسئولان می‌تواند یک نقطه قوت برای آنان باشد، اظهار داشت: خبرنگاری که مشکلات شهر یا جامعه‌ای را انعکاس می‌دهد به دنبال رفع مشکل است و پذیرش نقد نیاز به تمرین بیشتری دارد.

امام جمعه میناب

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسن ابراهیمی در نشست صمیمی با اصحاب رسانه شهرستان میناب با بیان به این‌که کار اصحاب رسانه بسیار ارزنده است، عنوان کرد: اصحاب رسانه نقش بسیار مهمی در حوزه فرهنگ دارند و یکی از اهداف ما ایجاد تحول فرهنگی در منطقه است.

وی با اشاره به اینکه همه اقشار حوزه فرهنگ و هنر باید کمک کنند تا تحولات لازم ایجاد شود، اظهار داشت: اصحاب رسانه در این زمینه نقش بسیار مهم و اساسی دارند.

امام‌جمعه میناب ادامه داد: طبیعی که در حوزه فرهنگی خلع‌هایی وجود داشته باشد اما با توجه به گام دوم انقلاب باید اقداماتی در زمینه فرهنگی انجام گیرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین ابراهیمی با اشاره به این‌که انتقادپذیری مسئولان می‌تواند یک نقطه قوت برای آنان باشد، اظهار داشت: نقدهای که خبرنگاران در رابطه با عملکرد مسئولان مطرح می‌کنند یک هدیه برادرانه است و به گفته امام صادق (ع) بهترین برادران من کسانی هستند که عیب‌های خودم را به من هدیه دهد.

امام‌جمعه میناب افزود: خبرنگاری که مشکلات شهر یا جامعه‌ای را انعکاس می‌دهد به دنبال رفع مشکل است و پذیرش نقد نیاز به تمرین بیشتری دارد.

وی با اشاره به اینکه برخی از نقدهای که مطرح می‌شود وارد است یا وارد نیست گفت: قرار نیست همه نقدهای که مطرح می‌شود وارد باشد و اگر هم نقدی وارد باشد باید به دنبال رفع آن باشد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین ابراهیمی در پایان اظهار داشت: صرف اینکه فقط به دنبال عنوان مطالب در تریبون نماز جمعه نیستم که فقط مطرح شود بلکه بیشتر باید به دنبال نتیجه گرفتن باشیم.

وی با اشاره به اینکه یکی از دغدغه‌های اصلی ما مطالعه شهر میناب است که باید انجام شود گفت: بنا داریم کارگروه‌های متعددی در زیرشاخه شورای فرهنگ عمومی شهرستان در ابعاد مختلف ایجاد کنیم و از فرماندار میناب خواستم تا سند توسعه هفتم شهرستان را تهیه کند.

خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه