سرخط خبرها
  • بانوی ایرانی داور ۳ فینال سپک تاکرا بازی‌های آسیایی
  • تولید ۳۹۰ میلیون مترمکعب آب بازیافتی
  • ضرب‌الاجل مرکز اطلاعات مالی برای صندوق‌های قرض‌الحسنه غیرمجاز
  • پلیس راهور علت تأخیر در پلاک‌گذاری برخی خودرو‌های نوشماره را اعلام کرد
  • فروش ارز در شعب منتخب بانک‌ها آغاز شد
  • علوم پزشکی تهران: والدین، دانش آموز سرما خورده را به مدرسه نفرستند
  • جمشیدی و شاهی در پدل برنز گرفتند
  • اختلاف یک میلیارد تومانی قیمت مسکن بین مناطق تهران
  • سیاوش جمشیدی، از اراذل و اوباش مسلح سطح یک شهرکرد اعدام شد
  • آغاز ثبت‌نام دومین آزمون اختصاصی استخدامی افراد دارای معلولیت
  • سلطه آرین سلیمی بر آسیا؛ شانزدهمین طلای کاروان «شجره طیبه» به ثبت رسید
  • اعلام نفرات برتر کنکور ۱۴۰۵/ نتایج اولیه آزمون سراسری فردا اعلام می‌شود

شمار مبتلایان در یک شبانه روز به ۸۲ نفر رسید/کرونا همچنان قربانی میگیرد

رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۴۱ بیمار جدید مبتلا به کرونا در سطح استان شناسایی شده اند، گفت: این تعداد بیماران جدید نشان دهنده وضعیت قرمز است.

ویروس کرونا

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان، فرزین رضاعی بعداز ظهر امروز یکشنبه در گفت و گو با رسانه های استان در سنندج، از شناسایی ۸۲ بیمار جدید مبتلا به ویروس کرونا  در ۲۴ ساعت گذشته در استان خبر داد.

 رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان اظهار کرد: در حال حاضر ۲۰۳ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند.

وی با اشاره به آمار بستری شدگان در کردستان به تفکیک شهرستانهای استان افزود: در بیمارستان های سنندج: ۱۱۲ نفر، سقز: ۱۷ نفر، مریوان: ۵ نفر، قروه: ۲۷ نفر، بیجار: ۱۰ نفر: کامیاران: ۱۰ نفر، دیواندره: ۴ نفر ، بانه: ۱۷ نفر  و سروآباد: ۱ نفربستری هستند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان تصریح کرد: اکنون ۵۸ نفر بیمار مبتلا به کرونا در بخش ویژه (آی سی یو) بستری هستند.

  رضاعی از مرگ ۲ بیمار در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و آمار فوت شدگان بر اثر بیماری کرونا در کردستان از ابتدا تا کنون را ۱۰۱۴ نفر عنوان کرد و گفت: از این تعداد ۳۹۷ نفر در سنندج، ۱۷۶ نفر در سقز، ۶۸ نفر در قروه، ۶۶ نفر در کامیاران، ۸۲ نفر در بانه، ۵۹ نفر در دیواندره، ۴۶ نفر در بیجار، ۱۰۱ نفر در مریوان ، ۱۶ نفر در دهگلان و ۳ نفر در سروآباد جان‌باختند که همه موارد به صورت بهداشتی و با رعایت دستورالعمل های مرتبط دفن شده‌اند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان خطاب به شهروندان اظهار کرد: همچنان روند فاصله‌گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک، شست‌وشوی مرتب دست‌ها با آب و صابون، اجرای اصول بهداشتی و قرنطینگی را تا قطع زنجیره این ویروس مهلک رعایت کنید در غیر این صورت افزایش تعداد زیاد مبتلایان و مرگ بر اثر کرونا در استان را شاهد خواهیم بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه