سرخط خبرها
  • عارف: از مشارکت زنان در دولت بسیار راضی هستیم
  • شناسایی ۹ مورد تب کریمه کنگو در استان یزد؛ یک فوتی ثبت شد
  • پرداخت ۶ هزار میلیارد تومان از مطالبات مراکز درمانی دانشگاهی و علوم پزشکی
  • شمارش معکوس برای لژیونر‌های مشمول؛ دردسر بزرگ فوتبال ایران در راه است
  • راهور: جاده چالوس دوطرفه شد
  • هشدار پلیس فتا درباره ربات‌های جعلی و ارز‌های دیجیتال
  • معوقات بازنشستگان مهر و آبان پرداخت می‌شود
  • ایران به عضویت کمیته عمومی کنفرانس سالانه آژانس اتمی درآمد
  • نظامیان رژیم صهیونیستی خبرنگار پرس تی‌وی در کرانه باختری را ربودند
  • جبلی: برنامه‌های هویت‌محور باعث افزایش مخاطبان رسانه ملی شد
  • کشف ۵۳ قطعه سکه هزاره اول قبل از میلاد در لرستان
  •  تجهیز مدارس تهران با ۷۲ هزار بسته ورزشی و ۱۰۰۰ اتاق بهداشت
  • پلیس در تعقیب پزشکی که بیمارانش را ناقص می‌کند
  • عدم کمبود دارو‌های حیاتی و ضروری در کشور
  • سرقت مسلحانه و مرگ تلخ پدر در کوار/ تهدید اعضای خانواده در صورت پیگیری
  • بختیاری زاده: بازیکنانم فوق العاده بودند/ السد یکی از بهترین تیم های آسیاست
  • پورشه، مرسدس‌بنز و MAYBACH در فهرست خودرو‌های مجاز وارداتی
  • برخورد با شناور، علت مرگ نهنگ ۱۰ تنی «براید» در ساحل چارک
  • شوک استراتژیک به عربستان پس از عدم ورود آمریکا به جنگ یمن
  • دولت: درباره موضوع موتورسواری بانوان یک خلاء قانونی وجود دارد

برای اولین بار در فولاد مبارکه انجام شد؛

ساخت یاتاقان‌های آبگرد غلتک به روش ریخته گری در ماسه

برای اولین بار در فولاد مبارکه پروژۀ تغییر طرح ساخت یاتاقان های آبگرد غلتک های ریخته گری به روش ریخته گری در ماسه با موفقیت انجام شد.

ریخته گری فولاد کبارکه

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، مسئول دفتر فنی تعمیرات در این خصوص گفت: پروژۀ تغییر طرح ساخت یاتاقان های آبگرد غلتک های ریخته گری به روش ریخته گری در ماسه با محوریت دفتر فنی تعمیرات ریخته گری مداوم و با همکاری واحدهای کنترل کیفیت قطعات یدکی و بومی سازی فولاد مبارکه و شرکت های سازندۀ داخلی طرف قرارداد با موفقیت انجام شد.

سید مجتبی غیوری اظهار کرد: از آنجا که خرید قطعات یدکی با کیفیت بالا و با کمترین هزینه در مدت‌زمان مناسب از اهداف فولاد مبارکه و مورد تأکید مدیریت عالی سازمان است، از اوایل سال گذشته پروژۀ تغییر طرح ساخت یاتاقان‌های آبگرد مورد مطالعه قرار گرفت.

وی در ادامه از آبگردها به‌عنوان قطعات بسیار پرمصرف ناحیه یاد و اضافه کرد: یاتاقان‌های آبگرد به‌منظور نگهداری غلتک‌ها در خطوط ریخته‌گری استفاده می‌شود و عمل گردش آب و خنک‌کاری غلتک‌ها را نیز به عهده دارد.

غیوری با تأکید بر اینکه در روش قبلی برای ساخت این قطعات، پلیت های ST۵۲ موجود در بازار خریداری می‌شد و به‌وسیله فرایندهای متعدد برشکاری، ماشین‌کاری و جوش، قطعه مونتاژ می‌گردید، گفت: در این روش زمان زیادی صرف می‌شد؛ ضمن اینکه  دورریز   مواد و هزینۀ تمام‌شدۀ آن نیز زیاد بود. اما در فرایند ساخت جدید، آبگردها به روش ریخته‌گری در ماسه تولید می‌شوند که علاوه بر کاهش زمان ساخت، کاهش متریال مصرفی و تسریع در فرایند ساخت را در پی داشته است.

مسئول دفتر فنی تعمیرات تصریح کرد: با اجرای این طرح، وزن متریال استفاده‌شده برای هر قطعه به‌طور میانگین از ۱۱۵ کیلوگرم به حدود ۵۰ کیلوگرم کاهش یافته و برای هر آبگرد با توجه به قیمت‌های سال ۹۹ حدود یک میلیون تومان کمتر هزینۀ متریال و ساخت پرداخت می‌شود. با این حساب، با توجه به مصرف سالانه حدود ۳۵۰۰ عدد یاتاقان آبگرد با متریال کدهای مختلف در واحد ریخته‌گری مداوم، این کار  سالانه به‌طور تقریبی ۳.۵ میلیارد تومان صرفه‌جویی اقتصادی به همراه داشته است.

وی از امکان به‌کارگیری این روش در شرکت‌های فولاد مبارکه و هرمزگان و مجتمع فولاد سبا خبر داد و اظهار داشت: همان‌گونه که اشاره شد، این روش باعث کاهش هزینۀ چشمگیری در خرید قطعات می‌گردد.

غیوری در پایان از حمایت‌های مدیریت ناحیۀ فولادسازی و ریخته‌گری مداوم، واحدهای تعمیرات ناحیه، حراست، خرید تجهیزات و قطعات یدکی، کنترل کیفی، بومی‌سازی و همچنین از همکاری شرکت‌های پیمانکار و همکارانی که در انجام این طرح همکاری داشتند، صمیمانه تشکر و قدردانی کرد.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه