سرخط خبرها
  • افزایش حقوق، درخواست معلمان مناطق صعب العبور شد
  • رایگان شدن مترو، مسافران را ۲۰ درصد بیشتر کرد
  • دلافوئنته تا ۲۰۳۰ در اسپانیا ماندگار شد
  • دستگیری عامل انتشار بدافزار؛ سرقت اینترنتی از حساب ۵۰ شهروند تهرانی
  • آغاز آموزش و سازماندهی هزار گردان مقاومت ملی مردمی
  • ۱۶ کیلومتر نخست منطقه سه آزادراه تهران ـ شمال در حال ساخت است 
  • پاک‌نژاد: ظرفیت‌های آسیب‌دیده صنعت نفت در مسیر بازگشت قرار گرفت
  • تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
  • علوی: اعضای فدراسیون فوتبال پاداش جام جهانی را عودت دادند/ قرارداد آقای قلعه نویی سفید است
  • ورود موج جدید بارشی به کشور از روز جمعه
  • سردار محبی: آمریکا به مونتاژ تصاویر و روایت‌سازی هالیوودی عادت دارد
  • پیروزی تیم‌های ملی شطرنج زنان و مردان ایران در دور اول المپیاد جهانی سمرقند
  • آغاز عملیات اجرایی خط جدید برداشت و انباشت فولاد

طی شبانه روز گذشته رخ داد؛

بستری شدن۳۴ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در کاشان / فوت ۵ بیمار

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان از بستری شدن۳۴ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در کاشان طی شبانه روز گذشته خبر داد.

بیمار کرونایی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان سیدعلیرضا مروجی بیان داشت: طی شبانه روز اخیر تعداد ۳۴ بیمار جدید مبتلا به کرونا در بیمارستان های منطقه کاشان بستری شدند.

وی با اشاره به آمار بستری شدگان در منطقه کاشان گفت: در شبانه روز گذشته تعداد ۲۹ بیمار در بیمارستان شهید بهشتی کاشان و پنج بیمار نیز در بیمارستان سیدالشهدای آران و بیدگل بستری شده‌اند.

این مقام مسئول افزود: درحال حاضر تعداد ۲۷۷ بیمار حاد تنفسی در منطقه کاشان بستری هستند که از این تعداد ۲۵۶ بیمار در بیمارستان شهید بهشتی کاشان و ۲۱ بیمار نیز در بیمارستان سیدالشهدای آران و بیدگل تحت مراقبت و درمان هستند.

وی ادامه داد: هم اکنون ۵۶ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان شهید بهشتی و چهار بیمار نیز در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان سیدالشهدای آران و بیدگل بستری و تحت مراقبت هستند.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در ارتباط با مرگ و میر در کاشان نیز بیان  کرد: متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته پنج بیمار در منطقه کاشان بر اثر ابتلاء به کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

سید علیرضا مروجی با اشاره به شناسایی ۶۵ مورد جدید مبتلا به کرونا درشبانه روز گذشته گفت: تعداد کل افراد مبتلا به کوید ۱۹ از ابتدای شیوع ویروس کرونا در منطقه کاشان تاکنون به چهار هزار و ۹۲۶ مورد افزایش یافته است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه