سرخط خبرها
  • افزایش حقوق، درخواست معلمان مناطق صعب العبور شد
  • رایگان شدن مترو، مسافران را ۲۰ درصد بیشتر کرد
  • دلافوئنته تا ۲۰۳۰ در اسپانیا ماندگار شد
  • دستگیری عامل انتشار بدافزار؛ سرقت اینترنتی از حساب ۵۰ شهروند تهرانی
  • آغاز آموزش و سازماندهی هزار گردان مقاومت ملی مردمی
  • ۱۶ کیلومتر نخست منطقه سه آزادراه تهران ـ شمال در حال ساخت است 
  • پاک‌نژاد: ظرفیت‌های آسیب‌دیده صنعت نفت در مسیر بازگشت قرار گرفت
  • تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
  • علوی: اعضای فدراسیون فوتبال پاداش جام جهانی را عودت دادند/ قرارداد آقای قلعه نویی سفید است
  • ورود موج جدید بارشی به کشور از روز جمعه
  • سردار محبی: آمریکا به مونتاژ تصاویر و روایت‌سازی هالیوودی عادت دارد
  • پیروزی تیم‌های ملی شطرنج زنان و مردان ایران در دور اول المپیاد جهانی سمرقند
  • آغاز عملیات اجرایی خط جدید برداشت و انباشت فولاد

حجت اله میرزایی مطرح کرد؛

ایجاد ۱۵ هزار فرصت شغلی در بندرعباس با بهره‌برداری از طرح توسعه فولاد کاوه

معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بازدید از طرح توسعه صبا فولاد خلیج فارس گفت: در این طرح ۱۵ هزار نفر به صورت مستقیم و ۹۰ هزار نفر به صورت غیرمستقیم جذب می شوند.

فولاد کاوه کیش

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، حجت اله میرزایی معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بازدید از طرح توسعه صبا فولاد خلیج فارس با اشاره به اینکه در سه ماهه اخیر میزان تولید این شرکت در سال جهش تولید به بیش از دو برابر افزایش یافته است، اظهار کرد: میزان تولید در این مجموعه از ۴۰ هزار تُن به بیش از ۸۰ هزار تُن رسیده است.

حجت اله میرزایی افزود: با این روند تا پایان سال به ظرفیت اسمی سالانه ۱،۵ میلیون تن دست می‌یابیم. وی  با بیان اینکه عملیات اجرایی این طرح سه سال برآورد شده است، ادامه داد: طرح توسعه در زمینی به مساحت ۴۱۳ هکتار در دو فاز بریکت گرم و فاز توسعه پیش‌بینی شده است.

بازدید ار فولاد کاوه کیش

این مقام مسئول با بیان اینکه محصول نهایی تولیدات "نورد" خواهد بود، گفت: در مجموع ۴,۵ میلیون تُن محصول نهایی است که شامل ۵۰۰ هزار تُن میلگرد صنعتی، یک میلیون تُن مقاطع عریض و سه میلیون تُن ورق گرم خواهد بود.

این مسئول با اشاره به اینکه در طرح توسعه صبا فولاد خلیج فارس ۱۵ هزار نفر به صورت مستقیم و ۹۰ هزار نفر به صورت غیرمستقیم جذب می  شوند، تصریح کرد : سرمایه گذاری این طرح بیش از ۱,۲ میلیارد یورو است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه