سرخط خبرها
  • تشییع پیکر سه سرباز شهید پادگان بمپور در رفسنجان
  • نامه نمایندگان به مسئولان برای برخورد قاطع با عاملان جنایت علیه کشور
  • شمار مصدومان حملات هوایی آمریکا به ۵۱۷ نفر رسید
  • پلیس راهور فراجا: تمام مسیرهای آسیب‌دیدهٔ هرمزگان بازگشایی شد
  • شرکت راه آهن: پیش‌فروش بلیت قطارهای اربعین آغاز شد
  • فروش اجباری بلیت دوطرفۀ سفر هوایی اربعین ممنوع است
  • ایران در طول آتش بس ۶ میلیارد دلار نفت فروخت
  • نیروهای مسلح یمن فردا بیانیه مهم صادر می‌کنند
  • سناتور آمریکایی: صدها سرباز مجروح وخیم در جنگ علیه ایران داریم
  • یک هفته تا آغاز رسمی فعالیت موکب‌های اربعین
  • قلعه‌نویی به فردوسی‌پور در مورد جنگ کنایه زد
  • نیروگاه برق کویت دوباره آتش گرفت
  • آب شیرین‌کن بونجی جاسک از امشب وارد مدار می‌شود
  • شکار پهپاد جاسوسی در جنوب کشور
  • خاموشی‌های برق به‌تدریج کاهش می‌یابد
  • سازمان غذا و دارو: شیرهای کارخانه‌ ای مواد نگهدارنده ندارند
  • بخشدار ویژه خارگ: شایعه تخلیه جزیره کذب محض است
  • اسحاقی: دولت در جنگ با قیمت دارو شکست خورده است
  • مذاکره پرسپولیس با بازیکن پیشین بارسلونا
  • غریب‌آبادی: پیگیری خسارت‌های جنگ‌ها در حال انجام است

در شش‌ماهه نخست سال ۹۹ محقق شد؛

کمک بیش از ۳۳ میلیارد تومانی خیران به نیازمندان هرمزگان

معاون توسعه‌ی مشارکت‌های مردمی کمیته امداد هرمزگان گفت: خیران و مردم نوع‌دوست استان، در شش‌ماهه نخست سال جاری مبلغ ۳۳ میلیارد و ۸۳۰ میلیون تومان از طریق همکاری با مراکز نیکوکاری در سطح استان به خانواده‌های نیازمند کمک کردند.

نیازمندان هرمزگان

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، سیاوش عامری، معاون توسعه‌ی مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان هرمزگان هدف مراکز نیکوکاری را توسعه‌ و نهادینه‌سازی فرهنگ انفاق، احسان و نیکوکاری، شناسایی خیرین محلی، شناسایی نیازمندان واقعی در محله‌ها و رسیدگی به مسائل و مشکلات این خانواده‌ها با همکاری و مشارکت نیکوکاران و معتمدین محلی دانست و گفت: خیران و مردم نوع‌دوست استان، در شش‌ماهه نخست سال جاری مبلغ ۳۳ میلیارد و ۸۳۰ میلیون تومان از طریق همکاری با مراکز نیکوکاری در سطح استان به خانواده‌های نیازمند کمک کردند که از این میزان، مبلغ پنج میلیارد ۲۲۰ میلیون تومان به‌صورت نقدی و ۲۸ میلیارد و ۶۱۰ میلیون تومان آن نیز غیر نقدی (کالا) بوده است.

عامری به رشد ۱۰۰ درصدی کمکهای مردمی به نیازمندان طی این مدت نسبت به شش‌ماهه سال گذشته اشاره کرد و افزود: از مجموع کمک‌های اهدایی خیران به مراکز نیکوکاری، بیش از ۱۶ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان در زمینه معیشت نیازمندان، ۹ میلیارد و ۵۳۵ میلیون تومان در بخش تأمین مسکن، دو میلیارد تومان کمک به تأمین لوازم ضروری منزل، یک میلیارد تومان جهت تأمین هزینه‌های درمان مددجویان و مابقی در سرفصل‌های اکرام ایتام، اردوهای زیارتی، وام اشتغال، جهیزیه زوج‌های جوان، تأمین پوشاک و لوازم‌التحریر دانش آموزان هزینه شده است.

معاون توسعه‌ی مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان هرمزگان گفت: هم‌اکنون ۱۰۷ مرکز نیکوکاری در سطح استان هرمزگان فعال هستند که ضمن شناسایی نیازمندان واقعی به‌عنوان پل ارتباطی بین نیازمندان و خیرین، در حال خدمت‌رسانی به مردم می‌باشند و در محله‌ها و مساجد، زمینه مشارکت و حضور فعال مردم را به‌منظور رفع مشکلات فقرا و محرومین فراهم نموده‌اند و تمامی کمک‌های پرداختی خیران به مراکز نیکوکاری توسط خود مردم به‌عنوان افراد معتمد محله جمع‌آوری و بین نیازمندان همان منطقه با حفظ عزت‌نفس و کرامت آن‌ها توزیع می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه