سرخط خبرها
  • تولید برنج به ۲.۲ میلیون تن می رسد
  • ۸۲ سالن سینما در کشور احداث و بهره‌برداری شد
  • ۴ دیدار از رقابت‌های لیگ برتر فوتبال لغو شد
  • محرومیت شدیدتری برای خداداد عزیزی باید در نظر می‌گرفتند
  • ترامپ: رأی بدهید، ۵۰۰۰ دلار بگیرید
  • رئیس قوه قضاییه:طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم
  • هشدار پلیس فتا؛ مراقب فروشگاه‌های جعلی لوازم‌التحریر باشید
  • افزایش ۴۵ درصدی تعرفه مکالمه تلفن ثابت به همراه از ۲۰ شهریور
  • استاندار مازندران: خسارت سیل در ساری ۳.۵ همت برآورد می‌شود
  • بازآفرینی محلات آسیب‌دیده ۲۰ شهر و ۱۱ استان از جنگ تحمیلی دوم و سوم
  • خودرو‌های فرسوده از رده خارج می‌شوند

رفع تصرف ۳۱ هکتار از اراضی ملی

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز گفت: ۳۱ هکتار از اراضی ملی رفع تصرف شد.

رفع تصرف

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج البرز، حامد فرضی گفت: در اجرای تبصره یک ماده ۵۵ قانون حفاظت و بهره برداری از جنگل ها و مراتع، ۴۰ فقره رفع تصرف از ۲۱ هکتار از اراضی ملی این استان در مدت چهار ماهه سال جاری صورت گرفت.

بر اساس تبصره یک ماده ۵۵ قانون حفاظت و بهره برداری از جنگل ها و مراتع،  وزارت کشاورزی و منافع طبیعی مکلف است به وسیله گارد جنگل و مأموران خود به محض اطلاع و مشاهده، رفع تجاوز کند.

وی بیان داشت: ساخت وسازهای غیر مجاز در سطح ۱۰ هکتار از اراضی ملی استان در قالب ۲۴ فقره عملیات قلع و قمع و به بیت المال بازگردانده شد.

وی اظهار داشت: همچنین در اجرای قانون، ۹۹۶۱ راس دام در قالب ۲۴ فقره عملیات که به صورت غیرمجاز و یا بیش از حد مجاز وارد مراتع استان شده بودند،‌توسط ماموران یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری از این عرصه ها خارج  شدند.

فرضی اضافه کرد: در این مدت با قاچاقچیان چوب تاع نیز برخورد شد به طوریکه در قالب ۲ عملیات ۹ اصله چوب قاچاق تاغ از متخلفان ضبط شد و برای متخلفان پرونده در مراجع قضایی تشکیل شد.

استان البرز دارای ۴۳۴ هزار هکتار اراضی ملی و دولتی است که ۳۷۰ هزار هکتار آن را عرصه های مرتعی، ۱۵ هزار هکتار عرصه های بیابانی و حدود ۵۰ هزار هکتار آن را عرصه های جنگلی طبیعی و دست کاشت شامل می شود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه