نمازجمعه محور آگاهی و بصیرت‌افزایی مردم است

امام جمعه مهریز گفت: نمازجمعه محور آگاهی و بصیرت‌افزایی مردم است و امامان جمعه فقط در مسیر ولایت فقیه مشغول هستند.

نماز جمعه

به گزارش خبرگزاری موج یزد، حجت‌الاسلام عبدالرضا محی‌الدینی امام جمعه مهریز روز جمعه به مناسب هفته احیای نمازجمعه ( ۳۰ تیر تا پنجم مرداد ) در دیدار با شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر مهریز با قدردانی از همکاری مسئولان در اقامه این فریضه الهی افزود: نمازجمعه محور آگاهی و بصیرت‌افزایی مردم است و امامان جمعه فقط در مسیر ولایت فقیه و پیگیری اوامر معظم‌له با همکاری مردم و مسئولان به انجام وظیفه ملی، دینی و انقلابی خود مشغول هستند.

رییس شورای فرهنگ عمومی مهریز اظهار کرد: سنگر نمازجمعه قرارگاه ایمان، بصیرت و آگاهی است که به صورت مردمی در راستای اهداف نظام و خدمت به مردم و جامعه اسلامی تلاش دارد.

محی‌الدینی با بیان اینکه دشمنان هیچگاه چشم دیدن نمازجمعه و برگزاری باشکوه آن را ندارند، علت اصلی دشمنی آنها را، ضربه‌ای دانست که به خاطر حضور مردم و اقامه باشکوه آن متحمل می‌شوند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه